To je to što me zanima!

Rosell: Ja nikad ne bih doveo Josea Mourinha u Barcelonu

On je za mene najbolji trener u Barceloninoj povijesti, zbog osvojenih naslova, zbog ponašanja i prošlosti. Teško da će ga netko nadmašiti, nahvalio je Rosell Pepa
Vidi originalni članak

Predsjednik sportskog društva Barcelona Sandro Rosell na sva je usta nahvalio aktualnog trenera nogometaša katalonskog ponosa Josepa Guardiolu u razgovoru za El Mundo Deportivo.

- Bit će potrebno puno, puno godina za pronalazak novog trenera poput Guardiole. On je za mene najbolji trener u Barceloninoj povijesti, zbog osvojenih naslova, zbog svog ponašanja, svoje prošlosti i lakoće u komunikaciji. Vrlo je teško, ako ne i nemoguće, da ga netko može nadmašiti – rekao je Rosell o treneru kojeg ugovor za Barcelonu veže do ljeta 2012. godine.

- On je vjerojatno najpametnija osoba u klubu i najinformiranija, u to nema sumnje. Ako će jednog dana to htjeti, glasat ću za njega kao predsjednika.

Komentirao je kratko Barcelonin predsjednik i Josea Mourinha, portugalskog stratega na klupi Real Madrida kojeg mnogi smatraju najboljim trenerom na svijetu.

- Nikad ne bih doveo Josea Mourinha u Barcelonu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • forza barca8888 28.03.2011.

    barca

  • macak599 28.03.2011.

    Isti moment bi prestao navijati za Barcu da mourinho dodje! Nemogu ga smisliti koliko je g*vno od čovjeka.

  • bizzy_dany 28.03.2011.

    e pa da bi Bilic imao takav momcad, bio bi i on super trener... -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare