To je to što me zanima!

Rosicky sjajno zabio za slavlje Arsenala nad Tottenhamom...

Arsenal je na White Hart Laneu svladao Tottenham rezultatom 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Tomas Rosicky nakon uspješne kontre već u drugoj minuti...
Vidi originalni članak

U 30. kolu engleskog prvenstva na White Hart Laneu Arsenal je pred 36.000 gledatelja s 1-0 svladao Tottenham te se tako bodovno izjednačio s Liverpoolom na drugom mjestu tablice, no s lošijom gol razlikom. 

Jedini gol u derbiju na sjeveru Londona zabio je Tomas Rosicky već u drugoj minuti utakmice. Alex Oxlade-Chamberlain ukrao je jednu loptu na svojoj polovici, dodao za Rosickog na centru igrališta, a ovaj je povukao do šesnaesterca domaćina, odigrao dupli pas s Chamberlainom i s nekih 14 metara iskosa s desne strane zabio golčinu u suprotni gornji kut za veliko slavlje gostujućih navijača. 

U burnoj utakmici u kojoj je glavni sudac Mike Dean domaćinima pokazao pet, a gostima tri žuta kartona, zasluženo su slavili gosti koji su se tako vratili u borbu za naslov prvaka. U sljedećem kolu 'topnike' očekuje novi gradski derbi, na Stamford Bridgeu 22. ožujka u 13.45 sati čeka ih Chelsea i novi naelektrizirani dvoboj Arsena Wengera i Josea Mourinha. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dominik kuzma 17.03.2014.

    hahaha pa HRT nikad nije ni prenosio lige petice ( samo el clasico i italiju derbije) jedino RTL nekad ;)) ova televizija ništa ne valja

  • LavMis 17.03.2014.

    Na novoj

  • kalerZ 17.03.2014.

    Uff ako Bog da iduće godine novog napadača i nijedan odlazak bitnih igrača + ZDRAVI igrači, kakav će to Arsenal biti :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare