To je to što me zanima!

Rossi je napisao ljubavno pismo i to svom motociklu!

Bio si tek smiješno malo vozilo u sredini ljestvice svjetskog prvenstva, svi su te ismijavali. A sad se ti svima smiješ, dio je Rossijevog pisma motociklu
Vidi originalni članak

Deveterostruki svjetski motociklistički prvak Valentino Rossi (31) na kraju sezone oprašta se od momčadi Yamahe i odlazi u Ducatti. Potreseni Talijan teško proživljava dane znajući da se oprašta od svoje Yamahe. Zato je, kao i svaki normalan vozač motocikla, sjeo i napisao pismo ljubimcu na dva kotača.
"Na rubu staze sjedio sam na travi i prvi put te poljubio. Pogledao sam ti u oči priznavši: Volim te!", dio je Rossijevog ljubavnog pisma u kojem se prisjeća samih početaka i prve pobjede na podcjenjivanoj Yamahi 2004. godine.
- Bio si tek smiješno malo vozilo u sredini ljestvice svjetskog prvenstva, svi su te ismijavali. Sada, kada sam ti pomogao da odrasteš, vidim te kako se smiješ svima iz svoje garaže - napisao je Rossi.
Ostaje vidjeti kako će na ljubavno pismo reagirati Rossijeva 25-godišnja Kleibi Marwa s kojom je Talijan u vezi godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Harun32 22.08.2010.

    Koji kralj! Svaka cast! Bila je to ljubav na prvi pogled. :)

  • 22.08.2010.

    I ja volim moju \'\'bebicu\'\'.Nedam nikom da je dira.

  • user_36996 22.08.2010.

    kako konzumiraju ljubav?? vjerojatno kroz auspuh!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare