To je to što me zanima!

Rossi kao prije 10 godina pobjedu proslavio u WC-u

Valentino Rossi proslavio je pobjedu u Jerezu baš kao prije 10 godina. Tijekom počasnog kruga nakratko je ostavio motocikl i otišao se pomokriti
Vidi originalni članak

Nasmijani Valentino Rossi osvojio je prvu europsku utrku sezone u Jerezu pa proslavio na isti način kao 1999. godine. Euforičan zbog pobjede, tijekom počasnog kruga nije izdržao. Mokrilo mu se, ostavio je motocikl članovima svog fan-cluba te se uputio u montažni zahod uz stazu. Obavio je malu nuždu i nastavio s počasnim krugom.
- Ova scena? Prije deset godina napravili smo mali 'show', a sad je bila obljetnica pa smo ponovili. Rekli su mi iz mog fan-kluba kako se tu nalazi montažni zahod, tako da... - rekao je uz osmijeh vozač Yamahe Rossi nakon utrke i igrokaza na stazi.
Podsjetimo, isto je u Jerezu napravio 1999. nakon pobjede. Iako se mislilo da je sve bilo spontano, bio je to Valentinov način proslave. Tko zna kako je bilo ovaj put. Možda ga je zaista "potjeralo", a možda je veseljak Rossi sve napravio kako bi dodatno oraspoložio svoje navijače.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • fisherman 04.05.2009.

    legenda, najbolji vozač svih vremena i daleko najveći showman u moto svijetu :D

  • josko11 04.05.2009.

    legenda ne samo moto gp-a nego cijelog motosporta, Rossi i Sebastian Loeb

  • Pinturicchio 04.05.2009.

    Najbolji svih vremena , nitko mu nije ni do koljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare