To je to što me zanima!

Rosso zbog bengalke mora platiti osam tisuća kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igrač splitskog Hajduka Giovanni Rosso skupo će platiti bengalku koju je zapalio nakon pobjede u derbiju s Dinamom na Poljudu
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac Prve hrvatske nogometne lige Krešimir Vlajčević kaznio je igrača Hajduka Giovannija Rossu s osam tisuća kuna zbog paljenja baklje nakon derbija s Dinamom na Poljudu. Vlajčević je primio i žalbu Hajduka na kaznu od 200.000 kuna zbog "rasizma, navijačkih izgreda i propusta u organizaciji". No ostao je pri svojoj odluci, a žalbu je proslijedio Upravnom odboru Prve HNL.
Kažnjen je i zagrebački Dinamo, i to sa 30 tisuća kuna. Dinamo je kažnjen zbog "objektivne odgovornosti za ponašanje svojih navijača koji su prije početka utakmice zapalili nekoliko sjedalica na tribini, te se fizički sukobili sa policijom".
Najveći derbi hrvatskog nogometa, u kojem je Hajduk prošle nedjelje slavio sa 2-0, obilježili su brojni navijački izgredi, pa je policija privela 121 navijača. Također, Prekršajni sud u Splitu je trojici navijača Dinama zbog napada na policajce izrekao zatvorske kazne od 20 do 30 dana.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dumont 666 17.03.2009.

    a tovari upitajte se malo ko je poceo na nas bacat baklje na utakmici???aa???mi možda..nebi reko..stoga se nepravite neke dobrice rasisti jedni

  • gallaz 01.03.2009.

    e moi god of war. . . u tudjem oku vidis trn a u svom nevidis balvan. . . kakav god da tai mamic bio napravio je s dinamom u par sezona ono kai vasi nece napravit u sljedecih 100 god. . . hajduk - debrecen, 0-8! sve sam ti reko. . .

  • user_26208 01.03.2009.

    Ovaj slucaj treba prijaviti UEFI.Markovicu,tog majmuna treba dozivotno suspendirat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare