To je to što me zanima!

Roy Keane: Jose priča sr*nja, United mu je prevelik zalogaj

Roy Keane posebno je 'alergičan' na Josea Mourinha i Portugalčevo objašnjenje da je raspored utakmica gust, da savez ne pomaže Unitedu pomicanjem nekih susreta
Vidi originalni članak

Manchester United je prošao u četvrtfinale Europske lige nakon pobjede nad Rostovom 1-0. No, nitko na Old Traffordu nije bio posebno zadovoljan.

Roy Keane posebno je 'alergičan' na Josea Mourinha i Portugalčevo objašnjenje da je raspored utakmica gust, da savez ne pomaže Unitedu pomicanjem nekih susreta.

- Nikad nisam u životu čuo toliko s*anja! Zašto moramo slušati to smeće? Besmislica - rekao je za ITV i dodao:

- Pa on je trener Manchester Uniteda, jednog od najvećih klubova na planetu, pogledajte kakvu momčad ima, kakve igrače ima, a on kuka o rasporedu i umoru. Idemo dalje: pogledajmo kakav su lagan ždrijeb imali u svim kup natjecanjima, toliko domaćih utakmica, ma on priča besmislice.

Legendarni Keane se tu nije zaustavio:

- Možda je ovaj klub prevelik za njega i ne može se nositi sa zahtjevima. Na koje se utakmice žali? Pa Unitedove rezerve mogle su dobiti te utakmice - završila je bivša legenda Manchester Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sumarinac 18.03.2017.

    Hahahah povrijedio si barcine kikace a da nisi ni znao..

  • lolito 17.03.2017.

    totalno u pravu...svakog protivnika kojeg je dobio na teske guzove prolazio,da ne govorimo da to nije neka krema od ekipa...sljedece godine kad im ode Ibra jer sumnjam da ce se zadrzati,prdnut ce u cabar...samo ih on vuce,sumnjam da takvu klasu mogu opet dobiti pa chelsea ih je rasuo igrom

  • Jure7_1 17.03.2017.

    Mudro zbori Roy.... čoviče, pa sa toliko igrača možeš igrati svaki dan utakmice....

Komentiraj...
Vidi sve komentare