To je to što me zanima!

Rozić: Mogli smo i mi pokupiti stvari i otići, ali nismo željeli...

"Oslabljeni smo, ali ne odustajemo od ambicija. Nadam se da je ova pobjeda nešto što će nas pokrenuti. Najvažnije je da je publika prepoznala energiju koju ulažemo"
Vidi originalni članak

U ovakvim teškim vremenima imaš dvije opcije - pokupiti stvari i otići ili ostati, pokušati pronaći kemiju i dobiti što više utakmica. Kod nas je prevladalo ovo drugo, rekao je kapetan Cibone Marin Rozić.

“Vukovi” su ostali bez Amerikanaca D. J. Strawberryja i Matta Janninga, Andrija Žižić definitivno je otišao, momčad se od kandidata za Final Four pretvorila u borca za ostanak u ABA ligi. No to se protiv Union Olimpije nije vidjelo u drugom poluvremenu, kad su zaostatak od 15 koševa pretvorili u veliku pobjedu od 12 razlike.

- Oslabljeni smo, ali ne odustajemo od ambicija, samo smo bez pritiska. Nadam se da je ova pobjeda nešto što će nas pokrenuti. Najvažnije je da je publika prepoznala energiju koju ulažemo - dodao je Rozić.

Međutim, novca za plaće još nema.

- Ne može ovakvo stanje vječno trajati. Odavno su nam obećali da će se u siječnju nešto pomaknuti. Još čekamo.

Cibona danas (18 sati) gostuje u Rijeci kod Kvarnera u četvrtfinalu Kupa.

- Lani smo ih dobili u zadnjoj sekundi, a sigurno su se dobro pripremili za nas - upozorio je kapetan “vukova”.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Cro1941Templar 07.01.2014.

    e da je Dražen Petrović živ.......zanima me šta bi reko kad bi vidio ovu sramotu

  • SpužvaBobSkockani_2 07.01.2014.

    Još nisu u borbi za ostanak,5 su na tablici i zaostaju 1 pobjedu za Budućnosti i final four ako nastave kao protiv Olimpije drugo poluvrijeme je dostižan...

  • BrumBrum_1 07.01.2014.

    E to se zovu profesionalci i igrači koji vole svoj sport i klub u kojem igraju. Najvjerojatnije će i siječanj proći bez plaće, no oni će i dalje igrati i boriti se, svaka čast dečki. Heja Heja!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare