To je to što me zanima!

Rozić je razbio arkadu Bašiću! Uvrede s tribina, krv na terenu

Osim vulgarnog skandiranja zadarskih navijača, u jednoj obrambenoj akciji Cibonin kapetan Marin Rozić udario je mladog igrača Zadra, Lovru Bašića i razbio mu arkadu
Vidi originalni članak

U drugoj utakmici polufinala prvenstva Hrvatske, Zadar je pobjedom nad Cibonom 73-70 izborio treću, odlučujuću utakmicu. 

Poznat je animozitet u oba smjera što je posebno eskaliralo i na terenu i na tribinama. Osim vulgarnog skandiranja zadarskih navijača, u jednoj obrambenoj akciji Cibonin kapetan Marin Rozić udario je mladog igrača Zadra, Lovru Bašića, laktom u glavu.

Nakon što se ustao, Bašić mu je uputio nekoliko pogrdnih riječi, a vi sami procijenite je li udarac Cibonina kapetana laktom u glavu bio namjeran ili ne.

Na cijeli taj niz sinoćnjih neugodnosti reagirao je i trener Cibone, Damir Mulaomerović.

- Je***a vas ovakva publika, trebao sam pustiti u Rijeci!

Nije se trener cibosa ohladio do konferencije za novinare. Objasnio je što ga je iživciralo.

- Vi ste novinari. Ako nitko od vas nije čuo "Mula, Turčine, napuši se ku***ne" i "Niger, Niger", ako vi ovo nazivate navijanjem, onda je to sramotno. I da na kraju ja moram štititi igrače na izlazu, onda je ovo sramota za vas i cijeli grad - dodao je Mulaomerović.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 23.05.2016.

    slučajno naletila na ovo: https://www.youtube.com/watch?v=FyDBm7nOYUg&feature=share

  • dinamit3 22.05.2016.

    u zadru je uvjek publika bila primitivna one jazine nisu bile nis gore od cetnickog gnjezda kad bi igrali sa cibonom nadam se da ce lh cibona razbit ko u prvoj tekmi suge tovarske

  • baja3000 22.05.2016.

    Roziću ti si pokazao nebrojeno puta do sada kakav si čovjek, a to je nula i lani si ovako u polufinalu udario Bašića dečka koji je preko 10 godina mlađi od tebe. Svi se sjećamo kako si spavao sa curom svog suigrača. Dno dna, jadno da jadnije nemože biti, a ti Mulaomeroviću u čemu je problem zar se sramiš svog podrijetla???

Komentiraj...
Vidi sve komentare