To je to što me zanima!

Rožman: Šteta što je poništen gol! Bilo je kartona i nervoze...

Dojam ostaje da smo bili bolja momčad, imali smo nekoliko puta situaciju da je naš igrač sam pred golom. Uz malo sreće mogli smo i do tri boda. Sad krećemo u pripreme za Osijek, kaže trener Rijeke
Vidi originalni članak

Jako dobro smo se pripremili za utakmicu i prekinuli crni niz poraza. Dojam ostaje da smo bili bolja momčad, imali smo nekoliko puta situaciju da je naš igrač sam pred golom, ali nismo uspjeli zabiti, rekao je trener Rijeke Simon Rožman nakon remija svoje momčadi s Goricom u 22. kolu Hrvatske nogometne lige.

GORICA - RIJEKA 0-0 Rijeci poništen gol za pobjedu u 93. min! Klupa je podivljala

U sudačkoj nadoknadi, točnije u prvoj minuti iste, Antonio Čolak zabio je gol nakon ubačaja, slavlje je počelo, a onda se upleo VAR. Gol je - poništen! Sudac Fran Jović zaključio je da je Čolak igrao rukom.

- Žao mi je što je gol poništen, bilo je kartona, a bilo je i nervoze, velika šteta. Uz malo sreće mogli smo i do tri boda. Sad krećemo u pripreme za Osijek da i protiv njih ostvarimo što bolji rezultat - rekao je Rožman.

Osijek je, pak, u napetoj utakmici golom Marića iz penala svladao Dinamo 1-0.

VIDEO: 'MODRI' SU SAD CRVENI Bijesni Dinamo: Poništen im je penal, pa su isključena trojica...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Leo Paočić 17.02.2020.

    Bila ruka ili ne Rozman je to vrhunski komentirao bez spominjanja majki i ostalih stvari neki drugi bi vec proklinjali i VAR i suce i sve ostalo.... Forza Fiume😎💪

  • 16.02.2020.

    Vгhunsкi ргsati pilići sаmo nа ovоm mjestu! Slijeditе vezu i neće vam biti žао! ----- www.KissTok.com

  • 16.02.2020.

    Na kraju ce ispast da su nam suvi bolji bez vara vec obrnuto.Liga nam je sve veca komedija.Jad i cemer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare