Obavijesti

Sport

Komentari 167

Rijeci poništen gol za pobjedu u 93. min! Klupa je podivljala

Rijeci poništen gol za pobjedu u 93. min! Klupa je podivljala
5

Sjajnoj utakmici u Gorici nedostajali su jedino golovi. A prilika je bilo 'mali milijun'. Rijeka je čak i stigla do gola, no sudac Jović ga je nakon konzultacija s VAR-om poništio. Rožman i klupa Rijeke su podivljali

VIDEO

Susret Gorice i Rijeke u 22. kolu HNL-a završio je 0-0, no daleko je konačan rezultat od prikazane igre na travnjaku. Utakmica je u najmanju ruku bila sjajna, a događanja nije nedostajalo.

Pokretanje videa...

03:03

Prva odlična prilika dogodila se već u 10. minuti kada je Raspopović pokušao iz voleja, ali lopta je otišla malo pored gola. Zatim je Ndiaye pucao glavom pored stative nakon ubačaja Lovrića da bi najveću priliku na utakmici do tada imao Čolak u 23. minuti.

Štefulj mu je poslao prizemnu loptu na drugu stativu, napadač Rijeke ispružio je nogu, ali je pogodio stativu. Pred kraj prvog poluvremena Rijeka je opet imala sjajnu šansu kada je Lončar istrčao kontru, 50-ak metara vukao napad s loptom u nogama, a kada je došao pred Kahlinu pucao izravno u njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na poluvrijeme se otišlo s 0-0, a uzbuđenje se nastavilo i u drugom poluvremenu. Već nakon šest minuta Gorica je skoro došla u vodstvo kada je Lovrić prvo natjerao Escovala na prekršaj (čime je zaradio žuti karton i propustit će susret s Osijekom), a onda sam izveo slobodnjak i zatresao stativu.

Igralo se s jednog gola na drugi, sijevale su akcije na sve strane pa je gol konačno pao u prvoj minuti sudačke nadoknade. Štefulj je sjajno uposlio Čolaka, koji ovog puta nije pogriješio i Rijeka je prešla u vodstvo.

No, nekoliko trenutaka kasnije sudac Jović zaustavio je igru i na sugestiju VAR sudaca Darija Bela i Mire Grgića otišao pregledati zaslon te provjeriti spornu situaciju.

Čini se da je Čolak uistinu igrao ramenom, a ne rukom. Klupa Rijeke momentalno je podivljala, trener Simon Rožman i pomoćnici skočili su na noge, no Jović je gol poništio i svoju odluku nije htio mijenjati.

Utakmica je tako završila remijem te se ni jedni ni drugi nisu pomaknuli na ljestivici HNL-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...