To je to što me zanima!

Rrahmani zeza hajdukovce: S vama nikad neće biti ekipa...

Nogometaši hrvatskih klubova još su na odmoru, prvenstvo im kreće 1. veljače, a u Novu su godinu zakoračili s različitih strana svijeta. Hajrovići uživaju na Maldivima, a Zwolinski na Mauricijusu hrani kornjače
Vidi originalni članak

HNL-ovci su na odmoru do početka veljače, a Novu godinu su dočekali na različitim stranama svijeta. 

Dugi odmor od nogometa mnogi su iskoristili za putovanja na atraktivne lokacije, a neki od stranaca su blagdane proveli u svojim domovinama.

Čovjek koji je nosio Dinamo do plasmana u povijesno europsko proljeće, Izet Hajrović odmarao se do prije nekoliko dana sa suprugom Lejlom na Maldivima, ali Novu godinu su dočekali u Zürichu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov sunarodnjak Amer Gojak slavio je uz djevojku Paulu na Bjelašnici, a Dani Olmo je bio u Španjolskoj u krugu obitelji. S njim je slavio i brat Carlos koji je ljetos bio na probi u Dinamu II.

Amir Rrahmani je slavio kod kuće u Prištini, a prije noćnog izlaska odlučio se zabaviti odgovaranjem na pitanja pratitelja na Instagramu. Jedno od pitanja je bilo i što misli o Hajduku, a on je iskoristio priliku za zezanciju pa je poručio da s njegovim sunarodnjacima Emirom Sahitijem i Ardianom Ismajlijem nikada neće biti prava ekipa.

Rijekin Mirko-Antonio Čolak je slavio u Frankfurtu, a njegov suigrač Escoval je bio u Portugalu. Alexandar Gorgon je Novu godinu sa svojom suprugom, Hrvaticom Manuelom, dočekao u Dubaiju.

Najbolji igrač Gorice, Nigerijac Iyayi Atiemwen je poslao poruku kako se raduje novom mjesecu u kojem ima i rođendan. A u prvom planu njegove novogodišnje fotografije su tenisice u koje je ludo zaljubljen. Samo u posljednjih mjesec dana naručio je desetak primjeraka...

Poljak Lukas Zwolinski na Mauricijusu hrani kornjače.

Hajdukov Adam Gyurcsó je na Silvestrovo ostao doma i slavio je u krugu prijatelja, a Bassel Jradi je otputovao u Švedsku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SirSean 01.01.2019.

    Degutantno više, plaćeni oglasi

  • ITALO DISCO 01.01.2019.

    sta se dere? koja je to pjesma?

  • 01.01.2019.

    I sad on misli da je frajer

Komentiraj...
Vidi sve komentare