To je to što me zanima!

Rubio: Neću žuriti u NBA ligu, tamo nije sve idilično

Jason Kidd, jedan od najboljih razigravača u NBA ligi, rekao je nakon OI u Pekingu da je Rubio uvjerljivo najbolji košarkaš koji ne igra u NBA ligi
Vidi originalni članak

Do takve spoznaje je došao nakon Igara u Pekingu, te finalne utakmice, gdje su mnogi NBA košarkaši, valjda po prvi put, upoznali sjajnog 18-godišnjeg igrača Joventuta.Rubio se još nije odlučio za iskorak prema NBA ligi gdje bi ga vjerojatno voljeli vidjeti mnogi klubovi, a takvoj opciji svakodnevno razmišlja i razgovara o tome sa ponajboljim prijateljem Rudyjem Fernandezom, koji je prije dolaska u Portland Trail Blazers igrao zajedno sa Rubijom za klub iz Badalone.
- Stalno sam u kontaktu s Rudyjem i sukus svega je da je NBA ligi totalno drugačiji košarkaški svijet. I isto tako, nije tamo sve pozitivno kako se čini u prvi mah. Mnogo mi je i negativnog rekao, tako da je jedina istina da se neću previše žuriti u NBA ligu - rekao je Rubio i dodao:
- Odgovara mi još uvijek igranje u ACB ligi, te u europskim kupovima. Ne stagniram, a to je najbitnije za moju karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare