To je to što me zanima!

Rudeš je Laziju prodao bisera: 'Ne znam gdje su ga gledali, ali dobili su gotovog igrača...'

Sve naše mlađe kategorije igraju HNL lige, napredujemo u svim segmentima, od mlađih selekcija do seniora. A nadamo se kako ćemo ubrzo i sa seniorima igrati prvu HNL, kaže Silvio Marić
Vidi originalni članak

Rudeš je posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka u 'ligama petice' napravio jedan veliki transfer, u Lazio prodao 17-godišnjeg veznjaka Bartola Kunerta. Riječ je o mladiću rođenom 2006. godine koji je bio na meti brojnih europskih velikana, ali se na kraju odlučio za Lazio...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bartol Kunert je veliki potencijal, ma praktički već gotov igrač. Znate, nama je u Rudešu drago kad nam djecu gledati predstavnici Dinama, a pogotovo kada po nekoga dođe ovako velik klub poput Lazija. I nije čudo što su baš njega prepoznali, brz je, moćan i moderan vezni igrač, siguran sam kako su čelnici Lazija s njim napravili dobar posao - rekao nam je glavni menadžer Rudeša Silvio Marić, pa nastavio:

- Iskreno, ne znam gdje su ga gledali ljudi iz Lazija i koliko su ga pratili, ali su znali puno toga o njemu. I ispali su jako korektni u pregovorima. Financije? Ma samo ću reći kako smo i mi i oni jako zadovoljni odrađenim poslom. Bartol će u Rim otići s obitelji, želim mu sve najbolje u nastavku karijere. On će tamo biti na posudbi do ljeta, a onda i službeno postati član Lazija.

Silvio Marić vjeruje kako se u Rudešu već godinama rade ozbiljne stvari...

- Nama sve mlađe kategorije igraju HNL lige, svakim danom napredujemo u svim segmentima, od mlađih selekcija do seniora. Evo, i dalje se nadamo kako ćemo dogodine igrati prvu HNL, ma svi smo uvjereni u to. A ovakvi transferi samo jačaju našu reputaciju u nogometnom svijetu. Svi smo sretni zbog ovog transfera našeg igrača u Lazio, sad je sve na samom Bartolu - završio je Marić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • antonio459 01.02.2023.

    Zasto nije dobio nije jednu minutu u drugoj ligi ako je gotov igrac? Ne izmisljaj molim te

  • matijaa988 01.02.2023.

    samo se nadam da ne završi kao Čorić ,Balić,Murić i slični....

  • Tomo Došen 01.02.2023.

    Dinamo ima Antolića i Čačića svjetske legende pa što ih briga da talentirani klinci idu u tamo neki Lazio. To se nikad prije nije događalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare