To je to što me zanima!

Rudež je igrao s Georgeom: Paul je igračina i izvrstan tip

MVP lige Russell Westbrook u Paulu Georgeu dobio je suigrača s kojim će Oklahoma u borbu za naslov, previđa Rudež koji je s Georgeom igrao u Indiani
Vidi originalni članak

Oklahoma je s Paulom Georgeom dobila jako puno, no ipak je pitanje što će on napraviti jer iduće godine postaje free agent, a stalno govori kako želi igrati za Lakerse, kaže hrvatski NBA igrač Damjan Rudež.

Paula Georgea poznaje jako dobro, igrao je s njim u Indiana Pacersima...

- Ništa me više u NBA ligi ne može iznenaditi. Sve je to biznis, momčadi skupljaju igrače, pickove na draftu... ‘Assets’, kako oni kažu, s kojima kasnije mogu dovoditi jake igrače - kaže nam Damjan i dodaje:

- Oklahoma je superjaka s njim. To je kompletan igrač, vrhunski u napadu, a sjajan je i u obrani, nema igrača kojeg ne može čuvati. S Westbrookom će odlično surađivati. Neće možda imati toliko lopti u rukama kao u Indiani, ali bit će prostora, ipak će biti druga zvijezda momčadi. Siguran sam da će Thunder dovesti još jedno ime, vidite da je trend spajati jake trojke. A s još jednim vrhunskim igračem ‘Thundersi’ su spremni boriti se za naslov...

‘Domino efekt’ pokrenuo je trade fenomenalnog playmakera Chrisa Paula kod Jamesa Hardena u Houston Rocketse. Sad je i MVP lige Russell Westbrook dobio za suigrača megazvijezdu, igrača koji se na nevjerojatan način oporavio od stravičnog loma noge.

- Prije ozljede je George više išao na prodore, a nakon ozljede više šutira. Ma, paklen je šuter, zabija od kud god hoće, iz driblinga, iz blokova... Brz je, zna s lptom, a ima strašne fizikalije. Sa 206 cm kreće se kao košarkaš od 185! I odličan je tip ovako privatno, nije razmažen. Dobar je za momčad, pozitivac, igrao sam sezonu s njim - prisjeća se Rudež.

I Minnesota se pojačala. Nakon Jimmyja Butlera, playmaker Jeff Teague stigao je iz Indiane i zaradit će 57 milijuna dolara za tri sezone, a Rickyja Rubija poslali su u Utah.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SDP-ov fan 02.07.2017.

    Glavo da si ti igračina i izvrstan tip. Da Damjan Rudež hahhahahaahahahaha. Pa taj ni ne zna šta je košarka.

  • AlanThompson 02.07.2017.

    Rudež je novi Dražen

  • Premrem 02.07.2017.

    Pogresan naslov george je igrao sa rudezom

Komentiraj...
Vidi sve komentare