To je to što me zanima!

Rudić: Osvojio sam dosta toga, ali doma je najljepše

Ovo nije vrhunac ove generacije. Možemo i dalje rasti, uzimati medalje u nizu. I tako će i biti, rekao je izbornik Ratko Rudić nakon europskog zlata
Vidi originalni članak

Obranio je petnaestu loptu na utakmici, do kraja su ostale dvije minute, no i Josipu Paviću i cijelom svijetu bilo je odavno jasno da je Hrvatska prvak Europe. Stisnuo je šaku, poljubio je i pogledao u nebo. A tribine su pjevale, skandirale, slavile zlato...
- Osvojio sam devet zlatnih medalja na europskim i svjetskim prvenstvima te olimpijskim igrama, ali zadnja je uvijek najdraža. Pogotovo kad je osvojiš doma, pred svojim ljudima - govorio je presretni Ratko Rudić.
Naravno, završio je u bazenu nakon tih 7-3 protiv Italije, čim je sirena označila kraj. A onda se nonšalantno ogrnuo u Boškovićev ogrtač, izgledao je poput superjunaka sa plaštom. I ljubio jednog po jednog igrača. Uzeo je 14. medalju na najvećim natjecanjima!
- Ma dobro, to je sve povijest. Sad gledamo naprijed, prema Londonu - ispalio je Rudić jedva pola sata nakon što je osvojio Europu.
Veliki pobjednik na čelu jedne sjajne generacije ne misli stati. Ostalo je još baruta.
- Ne, naravno da ovo nije vrhunac ove generacije. Možemo i dalje rasti, uzimati medalje u nizu. I tako će i biti - obećao je Rudić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • HUMI 12.09.2010.

    BRAVO !! Bravo !!!! Hvala vam i sritno....Malo nacionalnog ponosa uvik dobro dođe..!!!

  • Fuelex 12.09.2010.

    Rudiću svaka čast tebi i dečkima!

  • Pavle98 12.09.2010.

    Svaka čast. Hrvatski ponos!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare