To je to što me zanima!

Rugao se Xaviju što ide u Katar pa sam otišao na Bliski istok. 'Intervjuom je završio karijeru'

Na kraju Cristiano karijeru završi intervjuom s Piersom Morganom, a Messi osvoji Svjetsko prvenstvo. To baš i nije najbolji način za odlazak, zar ne?, pitao se Carragher
Vidi originalni članak

Dva dana uoči nove godine, stigla je potvrda da Cristiano Ronaldo postaje novi igrač saudijskog kluba Al Nassra s kojim je potpisao unosan ugovor na dvije i pol godine. Prva ponuda na Ronaldova vrata stigla je još u studenom nakon što se oprostio od Manchester Uniteda, a ista se nije mijenjala te će zarađivati 200 milijuna eura godišnje čime postaje najplaćeniji sportaš svijeta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronaldovo bogatstvo trenutačno je procijenjeno na 463 milijuna eura, odnosno tijekom karijere je zaradio dovoljno osiguravši nekoliko generacija, ali tu ne misli stati. Ovim će ugovorom u dvije sezone zaraditi onoliko koliko je dobio tijekom cijele karijere. 

Ronaldov odlazak na daleki i bogati Bliski istok podsjetio je na njegovu izjavu o legendi Barcelone. Naime, Xavi je u 35. godini otišao u katarski Al Sadd gdje je proveo posljednje četiri sezone u karijeri, a CR7 je igrao u Realu. Nije mu se svidio jedan od Xavijevih komentara na koji se osvrnuo rekavši: 

- Zašto bi mi bilo bitno što govori Xavi? Pa on igra u Katru, znači potpuno je nebitan - rekao je Ronaldo svojevremeno. 

Bitan ili nebitan, brojni se pitaju je li portugalska zvijezda karijeru mogla završiti u nekom u drugom klubom, a među njima je bivši engleski reprezentativac i komentator Sky Sportsa Jamie Carragher. 

- Da, mislim da je na neki način to tužan kraj za njega, zar nije? Dva najveća igrača svih vremena, Messi i Ronaldo, a na kraju Cristiano karijeru završi intervjuom s Piersom Morganom, a Messi osvoji Svjetsko prvenstvo. To baš i nije najbolji način za odlazak, zar ne?  - kazao je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • čovik-s-juga 31.12.2022.

    Ajde Caragheru ne resi. Da je Englez dizali bi ga u nebesa. A stvarna je istina da od kad je on otišao iz Manua niti jedan igrač PL ne može blizu ZL. Čovjek je do 37. bio nezaustavljiv bez i jednog HGH u tijelu.

  • Nameless 31.12.2022.

    ABBA- Money, Money, Money

  • ZIZAM 31.12.2022.

    Svaka čast Ronaldu... Jedan jedini, najbolji CR7

Komentiraj...
Vidi sve komentare