To je to što me zanima!

Rukavina i Halilović progovorili o incidentu: Prenapuhano je...

Mediji su sve napuhali bezveze. Radilo se o situaciji kakvih ima na svakoj utakmici, ali ovoga puta su snimile kamere i potom se sve preuveličalo, rekao je Rukavina
Vidi originalni članak

Dinamo je u Vinkovcima pobijedio Cibaliju 1-0 prekrasnim golom Tina Jedvaja, međutim nakon utakmice mnogo je više priče bilo o situaciji s kraja utakmice kada je došlo do naguravanja između igrača Dinama.

Alen Halilović prigovorio je Anti Rukavini zbog sebičnosti u jednoj kontri pri kraju utakmice. Između njih je stao Jedvaj, a napadač Dinama nervoznom reakcijom odgurnuo je mladog igrača 'modrih'. Jutro nakon utakmice akteri sukoba tvrde kako je cijeli sukob prenapuhan.

- Ništa nije bilo, mediji su sve napuhali bezveze. Radilo se o situaciji kakvih ima na svakoj utakmici, ali ovoga puta su snimile kamere i potom se sve preuveličalo. Popričali smo nakon utakmice i odmah sve riješili tako da je sve u redu. Jedvaj? To su isto gluposti, a mislim da dovoljno govori što sam ga, kao i puno puta, kada smo došli u Zagreb vozio doma - rekao je Rukavina za službene stranice kluba.

Slično mišljenje podijelio je i Halilović.

- Radilo se o raspravi kakvih ima na svakoj utakmici samo što obično nisu na televiziji. Ante i ja imamo jako dobar odnos, uostalom on će biti vječno dio moje karijere jer sam umjesto njega ušao u Koprivnici i zabio prvi gol za Dinamo. Kažem, šteta što se sve odmah tako napuhalo i pretjeralo jer stvarno ništa nije bilo - rekao je 16-godišnji Alen.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • shit_happens_ 21.04.2013.

    nastavak na komentar od prije: ko kad je ribery zašorao robena pa se ovaj vratio sa šljivom i poslje igrao ko lud :))

  • shit_happens_ 21.04.2013.

    da su bar pošorali ko pravi dečki nego ko babe se koškaju patetični su

  • 21.04.2013.

    Nije li on vec napao Ademija ili se varam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare