To je to što me zanima!

Rukavina odlazi u Deportivo umjesto preskupog Vukušića?

Dinamo bi Rukavinu mogao pustiti i za 2 milijuna eura, a španjolskom prvoligašu to bi moglo biti prihvatljivo. Željeli su dovesti Vukušića, ali ipak previše košta
Vidi originalni članak

Deportivo je prvotno želio dovesti Hajdukova napadača Antu Vukušića, no zbog previsoke cijene španjolski prvoligaš sada se prebacio na Antu Rukavinu. Dinamov napadač vjerojatno će u subotu otputovati u Madrid gdje će se sastati s čelnicima Deportiva iz La Corune, piše Sportal.

Za pojačanje na mjestu napadača Španjolci su voljni izdvojiti tri milijuna eura, a Dinamo je navodno spreman pustiti ga i za manje, oko 2 milijuna.

Razlog dovođenja Rukavine je istek ugovora Adrianu, mladom španjolskom reprezentativcu, krajem godine. Trener Deportiva, trenutno 15. momčadi Primere je Miguel Angel Lotina, vrlo iskusan stručnjak koji je u karijeri vodio brojne španjolske klubove. 

Nakon što je pristigao iz Panathinaikosa za odštetu od 700 000 eura, Ante Rukavina silovio je počeo u Dinamu. Zabio je ukupno 6 golova, no zadnjih 723 minute nije tresao mrežu. 

Vukušić je tražena roba

Španjolci pišu da se za Vukušića zainteresirao i Arsenal, a u tekstu dnevnog lista Deporte Campeon stoji da su u igri za hajdukovca i Everton, Lyon i Sevilla. No, ono što ih priječi da realiziraju transfer je njegova cijena od 7,5 milijuna eura koliko na Poljudu traže za mladog Vukušića. 

Vrsaljko odlazi na Otok?

Dva engleska prvoligaša zapela su za Šimu Vrsaljka. Manchester United i Arsenal zagrijali su se za mladog reprezentativca, no pitanje je jesu li voljni izdvojiti čak 15 milijuna eura, koliko za njega traži Zdravko Mamić. 

Manchester United uzeo bi ga odmah, dok je Arsenal spreman ostaviti ga na klupi Dinama još godinu dana, ali tada bi platio nešto nižu cijenu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • AntonioBešlić 17.12.2010.

    skim ce igrat bas me zanima???

  • nogometas05 17.12.2010.

    A tko ce igrat??hebi se Mamicu ako prodas pola ekipe

  • kulemans 17.12.2010.

    Senzacija- Ante Rukavina potpisao za Croatiu iz Zmijavaca...tamo mu je i mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare