To je to što me zanima!

Rukavina protiv Tudora: Jurčić je bez posla, a svi uče od njega

OSIJEK - HAJDUK Tomo Rukavina bio je Jurčićev pomoćnik, a Igor Tudor ne krije da je puno toga naučio od Krune. Osijek dočekuje Hajduk u Gradskom vrtu u 19 h
Vidi originalni članak

Osijek uvijek stvori dosta problema Hajduku. I večeras očekujem neizvjesnu utakmicu do samoga kraja, rekao je Kruno Jurčić.

S jedne strane, u Gradskom vrtu bit će mu prijatelj Tomo Rukavina, a s druge, prijatelj Tudor. Rukavina nam je prije nekoliko dana otkrio kako mu je Kruno najveći savjetnik.

- Često se čujemo i razgovaramo o nogometu. Otkad je Tomo došao na klupu Osijeka, vidljiv je pomak. Dosad mu je samo nedostajalo malo sreće. U prvenstvu u dvije utakmice nije osvojio ni bod, a trebao je barem dva, ako ne i četiri. On doista može biti odličan trener. Zna prepoznati igru, ima taj potrebni trenerski gen - rekao je Kruno Jurčić i nastavio:

- Imamo slične trenerske metode, baš mi je zbog toga on i bio pomoćnik u Dinamu.

Kruno je prijatelju Tomi Rukavini bio podrška u trenerskom debiju protiv Istre, večeras zbog obveza neće moći otići u Gradski vrt, ali će svakako pogledati prijenos iz Slavonije.

Hajduk ga je ove sezone ugodno iznenadio i to najviše zahvaljujući treneru Igoru Tudoru, koji je jednom prilikom izjavio kako je on o nogometu jako puno naučio baš od bivšeg trenera Dinama.

- Ja i Tušo o nogometu pričamo godinama. Nekad ja njega nešto naučim, nekad on mene - nasmijao se Kruno, koji jako cijeni stratega “bilih”.

- Igor je s momčadi koja nije bila predodređena za velike stvari napravio sjajan posao. On je trener s vizijom, vidi se da ima ideju. Nažalost, puno se više priča o tome kako on vodi utakmicu. Pa čovjek je temperamentan. Ljude više trebaju zanimati njegovi rezultati, a ne način na koji vodi utakmicu - dodao je Kruno Jurčić.

On se sad odmara u Zagrebu, gleda utakmice i čeka novu priliku. U budućnosti bi mogao otići raditi u inozemstvo.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • august 17.03.2014.

    sve bolji od boljeg a niti jedan nema pojma o pojmu,,a naj veci neznalac svih vremena je Jurcic,on bi mogao zajedno sa Tudorom pod ruku trenirati vatrogasno drustvo za umirovljenike a ne prvu ligu!!

  • Majstorsmora_2 16.03.2014.

    AHAHAHAHAHAHAHAHAHA ako vas Perez cuje odmah ce smjenit Ancelottija i dovest kruna hahaha ili u Barceloni ako smjene Martina jurcic je novi trener, nema sumnje ;)

  • strmi007 16.03.2014.

    ipak je to najbolji trenet svijeta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare