To je to što me zanima!

Rukometaš zabio više golova od cijele protivničke momčadi!

ZA POVIJEST Poljski rukometaš Michal Daszek srušio je rekord Arkadiusza Moryta koji je u karijeri zabio 17 golova na jednoj utakmici poljskog prvenstva, a srušio je i brojku suprotne momčadi...
Vidi originalni članak

Wisla Plock je u gostima slavila s 33-16 protiv Tarnowa. Jednostavno za reći - deklasirali su domaćine, ali posebno je u tome udjela imao Michal Daszek. Naime, poljski je rukometaš ušao u povijest zabivši sam više golova nego li cijela protivnička momčad. 

Da, dobro ste pročitali. Domaćini su Wisli ubacili 16, a sam Daszek je gostima zabio čak 18 golova! 

VIDEO: CIRKUS U GRAČANICI Kung-fu rukomet u BiH: Udario protivničkog igrača i pobjegao

Trebao je to biti najobičniji susret poljskog rukometa, vrha i (skoro) dna. Da, očekivano je Wisla pobijedila predzadnju momčad lige, ali Daszek... Taj je dečko iznenadio sve. 

Poljski reprezentativac postavio je novi rekord prvenstva po broju zabijenih golova. Osim što je zabio više od protivničke momčadi, šut mu je bio savršen,  18/18, od toga iz igre čak 14/14. Do sada je rekord držao Arkadiusz Moryt koji je u karijeri zabio 17 golova na jednoj utakmici poljskog prvenstva.

PRVI BUNDESLIGAŠI Duvnjak ušao u povijest LP-a: Kiel je direktno u četvrtfinalu!

Hrvati su također igrali, doduše s nešto slabijom statistikom. Leon Šušnja je zabio tri gola, a po dva su zabili Jerko Matulić i Lovro Mihić kod Wisle. Za domaćina je Nikola Kedžo zabio jedan gol. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare