To je to što me zanima!

Rukometaši saznali protivnike u kvalifikacijama za OI, čeka nas najveće iznenađenje Eura...

Hrvatski rukometaši doznali su protivnike u kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Parizu. U skupini nas čekaju Austrija, s kojom je Hrvatska remizirala na ovogodišnjem Euru, kao i Alžir te još jedan protivnik
Vidi originalni članak

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu od 14. do 17. ožujka natjecat će se u skupini 2 sa Austrijom, Alžirom i poraženima u dvoboju Njemačke i Švedske.

To je postalo jasno nakon današnje pobjede Egipta na Afričkom prvenstvu, Egipat je u finalu domaćeg kontinentalnog prvenstva svladao Alžir 29-21 i Hrvatskoj  omogućio nastup u skupini 2 kao devetoplasiranoj reprezentaciji s prošlogodišnjeg SP-a.

BIVŠI IZBORNIK KRITIZIRA Horvat: Nema govora o pomaku u igri kod Perkovca. Olakšat će odluku savezu ako održi riječ...

Egipat je izborio izravan plasman na Olimpijske igre u Parizu osvojivši Afričko prvenstvo. Slovenija će igrati u kvalifikacijskoj skupini 1 s Brazilom, Španjolskom i Bahreinom, a u skupini 3 su Norveška, Mađarska, Portugal i Tunis, trećeplasirani s upravo završenog Prvenstva Afrike.

BORBA ZA KLUPU Pozadina borbe za izborničku fotelju: Zašto ne može stranac i što je presudilo u odluci čelnika

Olimpijski kvalifikacijski turniri održat će se od 14. do 17. ožujka, a mjesta još nisu poznata.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ALLinONE!! 28.01.2024.

    A koliko ide dalje iz skupine i šta iopće dalje ne zna se 😂

  • likalnik 27.01.2024.

    Rastepli bumo Austrijance u kvalifikacijama, bute vidli! 😁😁

  • Gladijator84 27.01.2024.

    Znači opet ne idemo na OI. Perkovac i Horvat su nam uništili rukomet. Sve pod budnim okom čokolina koji je neki kvazi koordinator. Sve vas treba iz rukometa treba eliminirati zajedno sa grobarom našeg rukometa Gobcem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare