To je to što me zanima!

Rukometaši Zagreba i Poreča u petak će igrati za Slavoniju

U pomoć Slavoncima priskočio je hrvatski rukometni prvak CO Zagreb. Prvenstvena utakmica protiv Poreča u petak u Kutiji šibica bit će humanitarnog karaktera
Vidi originalni članak

Nakon Dinama, Hajduka, navijača gotovo svih hrvatskih klubova, Lokomotive i ostalih, u akciju pomoći Slavoncima uključio se i hrvatski rukometni prvak. Rukometaši Zagreba u petak (18 sati) u Kutiji šibica igraju prvenstvenu utakmicu protiv Poreča, a utakmica će biti humanitarnog karaktera.

'Pokažite veliko rukometno srce i svojim donacijama pomozite prikupiti što više konzervirane hrane spremne za jelo (paštete, naresci u konzervama, trajno mlijeko, pahuljice), ulja, brašna, soli, šećera, tjestenina, dječje hrane i potrepština (kašice, mlijeko za dohranu, pelene, vlažne maramice, kozmetika), donjeg rublja, čarapa, pokrivača, posteljine, higijenskih potrepština...', poručili su iz CO Zagreba.

RK Zagreb kupiti će još toliko potrepština te ih u najkraćem roku dopremiti na područja pogođena poplavama.

'Rukometaši Croatia osiguranje Zagreba već drugu sezonu zaredom svojim vjernim navijačima daju besplatne ulaznice, ali ovoga ih puta pozivaju da umjesto ulaznicu u Kutiju šibica ponesu mlijeko, vodu ili neku drugu od gore navedenih namirnica i potrepština kako bi se pomoglo onima kojima je to u ovome trenutku najpotrebnije. Zajedno možemo učiniti razliku i skupljanjem najosnovnijih potrepština barem malo pomoći stanovnicima poplavljenih područja u Slavoniji', stoji na Zagrebovoj stranici. 

>>>Ekskluzivno: Transkripti poziva iz pakla - Otkrijte što se stvarno dogodilo u Slavoniji samo uz Express koji je u prodaji od petka 23. svibnja

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare