To je to što me zanima!

Rukometaši Zagreba Ligu prvaka otvorili pobjedom!

Rukometaši Zagreba pobjedom u Bergenu protiv Fllyingena otvorili su Ligu prvaka. Sjajan je bio Škof sa čak 24 obrane i Lazarov sa 10 golova...
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreb Croatia osiguranja u Norvešku su na susret Lige prvaka protiv Fllyingena došli u punom sastavu. Zahvaljujući odluci drugostupanjskog tijela EHF-a na terenu je zaigrao i Frank Loke koji je pobjedi Zagreba pridonio sa pet golova. Sjajan je bio i golman Škof sa čak 24 obrane. Odmah se Zagreb postavio kao favorit, činilo se kao da igraju u nižoj brzini, pa kad je trebalo, prebace u višu i Norvežani nisu imali šanse. Balić se više koncentrirao na asistencije pa je proigravao Lazarova (10 golova) i Valčića (pet golova). Odlično su Zagrebaši otvorili Ligu prvaka, pobjedom od 29-22, onako kako se i očekivalo. U drugom ih kolu čeka švedski Alingsas u Areni Zagreb. Srijeda u 18 sati, ne sumnjamo da će Arena gorjeti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jetti 04.10.2009.

    nemoj molim te da dvorana gori, vidiš šta se desilo u dvorani lisinski...

  • plavocrni 03.10.2009.

    super,stavite rezultat ispod slike..ko to jos cita xD

  • plavocrni 03.10.2009.

    od cijelog teksta,nigdje ne pise rezultat utakmice, i sad ja dodem procitat koliko su to pobijedili,a rezultata nigdje..krasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare