To je to što me zanima!

Rukometna reprezentativka usmrtila ženu pa igrala susret

Ivana Lovrić još je prije desetak dana u prometnoj nesreći usmrtila pješakinju pa napustila mjesto nesreće. Nakon toga je odigrala utakmicu. Puštena je na slobodu
Vidi originalni članak

Hrvatska olimpijka i članica rukometne reprezentacije Ivana Lovrić sudjelovala je u prometnoj nesreći u kojoj je usmrtila pješakinju. Večernji list piše da se nesreća dogodila prije više od desetak dana, a Lovrić se nije zaustavila nakon sudara, već je nastavila voziti i napustila mjesto nesreće.

Nakon incidenta rukometašica je odigrala utakmicu, a Lovrić je nakon saslušanja puštena na slobodu. Nesreća nije bila prepreka izborniku hrvatske rukometne reprezentacije Vladimiru Canjugi da ju stavi na popis od 20 igračica za predstojeće Europsko prvenstvo u Srbiji.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • DženitaĆatić 20.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DženitaĆatić 20.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DženitaĆatić 20.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare