To je to što me zanima!

Rukometni Ronaldinho Pavlović ima najbolju fintu 2016. godine

Službena stranica Seha lige izabrala je 10 trenutaka koji su obilježili rukometnu 2016., a apsolutno najbolji je onaj u kojem Domagoj Pavlović fantastičnom fintom baca Mijajla Marsenića na stražnjicu
Vidi originalni članak

Domagoj Pavlović (23) igrač je koji će prema mnogima najviše nedostajati hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Nema Pavla već mjesecima, liječi ozlijeđeno rame i priprema se za povratak na parket početkom 2017. u dresu Zagreba.

A u godini na isteku Pavlović je zaludio rukometnu Europu svojim igrama, golovima, eksplozivnošću i postao igrač kakav na rukometnim parketima u ovom trenutku ne postoji. Potez koji će se godinama još vrtjeti svim rukometnim portalima svakako je onaj iz polufinala Seha lige prošle sezone. 

Vardar je u toj utakmici slavio, no ono što je Domagoj napravio Mijajlu Marseniću pratit će ovog sjajnog mladog srpskog pivota tijekom cijele karijere. Finta prolaz lijevo, lopta u pod, finta desno (Marsenić već 'odmara' na stražnjici) i gol velikom Šterbiku. Potez zbog kojeg su ga neki prozvali rukometnim Ronaldinhom, drugi usporedili s najboljim košarkaškim haklerima, no istina je samo jedna. On je Domagoj Pavlović, jedan od najboljih mladih rukometaša svijeta. A evo i zašto to tako hrabro tvrdimo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • log in 28.12.2016.

    Da sve 5 odlična finta bravo Pavlović. Samo da ne završi kao Obranović koji je otišao na posudbu, iako jedan krivac koji je odobrio tu posudbu je otišao, a to je trener Vujović. Onaj ko je realizirao taj transfer u upravi Zagreba nikad nije otišao sa te pozicije iako je trebao dati otkaz..

Komentiraj...
Vidi sve komentare