To je to što me zanima!

Rukometnoj zvijezdi HSV-a su prije puta u Umag ukrali BMW

Hansu Lindbergu, desnom krilu HSV-a, prije puta na EP u rukometu na pijesku koje se igra u Umagu lopovi su ukrali skupocjeni BMW X6 vrijedan oko 600.000 kuna
Vidi originalni članak

Istina je, nestao mi je automobil. Ni ja ni susjedi nismo ništa primijetili. Krađa se vjerojatno dogodila između ponoći i 9.30 ujutro, otkrio je danski rukometaš Hans Lindberg (29) Bildu.

Desno krilo HSV-a ostalo je tako, bar zasad, bez svog skupocjenog BMW-a X6 vrijednog oko 600.000 kuna starog samo četiri mjeseca. Policija nije ni pokušala ohrabriti Danca te su mu iskreno priznali kako ne očekuju da će pronaći luksuzni automobil koji je do sada već jako daleko od Njemačke te je vjerojatno već u pogonu negdje na istočnoeuropskim cestama.

- Šokirao sam se dok sam shvatio što se dogodilo - rekao je Lindberg.

Lindberg nema previše vremena za tugovanje jer već u petak putuje u Hrvatsku gdje će igrati na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku koje se igra od 4. do 9. srpnja u Umagu. Lindberg nije prvi rukometaš HSV-a koji je ostao bez BMW-a. Prije dvije godine, u svibnju 2009., ista sudbina je zadesila i Pascala Hensa, lijevog vanjskog Njemačke i Hamburga.

- Nismo favoriti na EP-u, no imamo momčad koja može pobijediti bilo koga - zaključio je Lindberg s malo sretnijom temom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dujezg 01.07.2011.

    Treba ugraditi sustav ZEDER ( vlastito iskustvo ).

  • luks11 30.06.2011.

    dobro šta se na kraju igra ćete se dogovoriti?? europsko prvenstvo ili svjetsko?? :// u naslovu piše EP a u tekstu svjetsko...

  • parovi155 30.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare