To je to što me zanima!

Rummenigge: Bayern se može ravnopravno nositi s Barcom

Kada bi na raspolaganju imali sve trenutno ozlijeđene igrače, mogli bismo biti ravnopravni s Barcelonom. Ne bi njima tada bilo lako s nama, rekao je Rummenigge
Vidi originalni članak

Izvršni predsjednik minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge uvjeren je da bi se njegova momčad, u kompletnom sastavu, mogla nositi s Barcelonom u Ligi prvaka...

Bayern će, kao i svi klubovi koji su izborili plasman u nokaut-fazu, nestrpljivo čekati što će reći kuglice na ždrijebu parova osmine finala u petak u Nyonu. Sigurno je da se Bayern i Barcelone ne mogu sastati u toj fazi natjecanja, budući da su i jedni i drugi osvojili svoje skupine, No, Rummenigge tvrdi da bi se kompletni Bayern mogao ravnopravno nositi s katalonskim gigantom.

- Kada bi na raspolaganju imali sve trenutno ozlijeđene igrače, mogli bismo biti ravnopravni s Barcelonom. Ne bi njima tada bilo lako s nama – izjavio je Rummenigge za Bild, ciljajući na Arjena Robbena, našeg Ivicu Olića i Miroslava Klosea, koji su izvan pogona zbog ozljeda.

Podsjećamo, Bayern, koji u Bundesligi brani naslov prvaka, trenutno zaostaje 17 bodova na dormundskom Borussijom koja ruši sve pred sobom u prvenstvu i uvjerljivo drži čelno mjesto. Rummenigge svejedno najavljuje da će njegova momčad nakon zimske stanke krenuti u lov za Borussijom.

- Vratit će nam se Arjen Robben. Možemo biti optimisti po pitanju budućnosti. Želimo i pojačati momčad, ali u obzir dolaze samo igrači koji će nam donijeti dodatnu kvalitetu – veli Rummenigge.

Špekulacije da vrhuška kluba želi angažirati Schalkeovog vratara Manuela Neuera je odbacio, tvrdivši da su u klubu vrlo zadovoljni s 36-godišnjim veteranom Hans-Jörgom Buttom.

- U njemu imamo vrhunskog vratara, a u Thomasu Kraftu odličnu pričuvu. Dakle, nema smisla pričati o pojačanjima na vratarskoj poziciji. Hoćemo li što napraviti po tom pitanju u budućnosti, o tome ne mogu govoriti. No, spremni smo za dovođenje obrambenih pojačanja, pogotovo na pozicijama srednjih braniča. No, ponavljam, u obzir dolaze samo vrhunski nogometaši – zaključio je Rummenigge.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • yea04 15.12.2010.

    hahahaha ne mogu se sa dortmundom nost a kamoli sa barsom....

  • monopoly123 15.12.2010.

    beckenbauer se jos nije otrijeznio od oktoberfesta....malo malo malo je maka....

  • efi4 14.12.2010.

    na balota možda

Komentiraj...
Vidi sve komentare