To je to što me zanima!

Rummenigge: Dođe li Olić, ne treba nam više nitko

U razgovoru za Sport1.de Bayernov je izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge pojasnio zašto misli da Olić može ojačati Bavarce
Vidi originalni članak

Mislim da se Olić izvrsno uklapa u profil naše momčadi. Radi se o igraču čija je trka njegova najjača snaga. Kad treba, međutim, Olić je sposoban zabiti i jako puno golova, rekao je Rummenigge. Skepticizam među Bayernovim poklonicima, je li hrvatski napadač dovoljna klasa za momčad Bayernova ranga, za Rummeniggea je bezrazložan.
- Olić bi za nas bio nedvojbeno i vrlo kvalitetno pojačanje. Ja se toplo nadam da ćemo ga uspjeti dovesti - izjavio je najbolji nogometaš svijeta po izboru France Footballa 1980. i 1981. godine.
Prema pisanju istog izvora, Olić bi s Bayernom trebao potpisati trogodišnji ugovor te po godini zarađivati četiri milijuna eura brutto. Zbog Olića Rummenigge je spreman odustati od Marija Gomeza, a i Lukasa Podolskog.
- Odluči li se Ivica Olić za nas, onda nam u napadu više nitko nije potreban. Što se tiče Landona Donovana, o njemu ćemo odlučiti u ožujku sljedeće godine - završio je Rummenigge.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare