To je to što me zanima!

Rummenigge: Guardiola je od Neuera htio napraviti veznjaka

Karl-Heinz Rummenigge prisjetio se anegdote s Pepom Guardiolom u kojoj je Pep nakon osvojenog prvenstva prišao čelniku kluba i rekao kako želi golmana uvesti u vezni red na jednoj utakmici...
Vidi originalni članak

Često se navijači Bayerna prisjećaju Pepove ere u njihovom klubu gdje je u tri sezone (2013. - 2016.) tri puta podizao pehar prvaka Bundeslige. Mnogi čak i s nostalgijom govoreći kako je ostavio velikog traga u bavarskom velikanu.

Simpatije prema Pepu ne skriva niti Karl-Heinz Rummenigge, jedan od čelnika Bavaraca.

Prisjetio se tako i jedne od inovacija koje je Guardiola htio uvesti - točnije htio je Manuela Neuera uvesti u vezni red. Istina je da je Neuer znao sa svoga gola prošetati do centra kada na njegovoj polovici nije bilo nikoga, istina je i da je imao dobar rad nogu, ali sumnjamo da je time pokazivao svoju želju za ulaskom u vezni red. 

- Morao sam se jako potruditi kako bih ga zaustavio u tom naumu. Iako bi se Manuel vjerojatno snašao i u toj ulozi - rekao je čelnik Bayerna o golmanu koji je od 2011. kada je potpisao za Bayern 365 puta nastupio i 260 puta sačuvao mrežu netaknutom.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • čoviksjuga 05.02.2020.

    Prevara !

  • user_440339 05.02.2020.

    Jako loš trener.

  • bedak11 04.02.2020.

    Klaun od trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare