To je to što me zanima!

Rummenigge: Nadam se da će Ronaldo igrati protiv Bayerna

Bayernov izvršni direktor rekao je kako bi volio da Cristiano Ronaldo igra protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka jer cijeli će svijet gledati tu spektakularnu utakmicu
Vidi originalni članak

Polufinalni sudar Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna mogao bi se slobodno nazvati finalom prije finala. Po mnogima Real i Bayern dvije su najbolje momčadi ove sezone i njihov sudar cijeli nogometni svijet jedva čeka. Jedini problem u svemu tome jest što je nastup ponajboljeg igrača svijeta i dalje upitan.

- Uvijek navijam da su najbolji igrači na terenu, nadam se da će Cristiano Ronaldo igrati protiv nas. Polufinale Lige prvaka je spektakl koji svi jedva čekaju - rekao je Bayernov izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge.

Ronaldo je ozlijedio nogu u prvoj utakmici s Borussijom i od tada nije bio na terenu. Prema informacijama Ronaldo bi trebao biti spreman za prvu utakmicu polufinala u srijedu (23. travnja).

- I utakmica Atletica i Chelseaja će biti odlična, no cijeli svijet će gledati sudar divova, Bayerna i Reala. Ne znam hoće li Ronaldo igrati, no nadam se da će biti spreman do srijede - zaključio je Rummenigge.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 1980bena 21.04.2014.

    fc bayern munchen!

  • mRspoljo 21.04.2014.

    .."što je nastup ponajboljeg igrača svijeta i dalje upitan." kao prvo najbolje ne ponajboljeg.. zlatna lopta 2013 što znači da je i službeno najbolji.. bravo 24 sata

  • 21.04.2014.

    Finale atl. madrid - bayern

Komentiraj...
Vidi sve komentare