To je to što me zanima!

Rummenigge: Želimo zadržati Marija, zadovoljni smo s njim...

Mi smo zadovoljni s Mandžukićem. Nadišao je sva naša očekivanja. Zadržat ćemo ga i želimo produljiti ugovor s njim, kaže predsjednik uprave Bayerna, Rummenigge
Vidi originalni članak

Presretni smo što smo doveli Roberta Lewandowskog koji je jedan od najboljih napadača svijeta. On će pojačati naš napad i dati nam dodatni poticaj. Potpisali smo s njim do 2019. godine, rekao je Karl-Heinz Rummenigge.

Ono što je zanimalo njemačku i posebno hrvatsku javnost je što će biti s Marijom Mandžukićem. 

- Ma kakva prodaja? Pa želimo da Mario produlji ugovor s nama - rekao je predsjednik Bayernove uprave Karl-Heinz Rummenigge odmah nakon što je u javnost izašla vijest da je Bayern doveo Lewandowskog. 

Poljski napadač priključit će se bavarskom klubu na ljeto nakon isteka ugovora u dortmundskoj Borussiji. Rummenigge je još jedanput ponovio kako nema govora o prodaji hrvatskog napadača.

- Mi smo zadovoljni s Mandžukićem. On je nadišao sva naša očekivanja. Zadržat ćemo ga i želimo produljiti ugovor s njim. Nisam stekao dojam da Mario ne želi produljiti suradnju - rekao je Rummenigge za Bild.

Mandžukićev ugovor vrijedi do ljeta 2016., ali prema vijestima koje stižu iz Münchena vrlo je moguće kako će hrvatski napadač produljiti suradnju i ući u otvorenu borbu s Lewandowskim za poziciju u prvom sastavu Bavaraca... 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mlunko_1 15.01.2014.

    hahaha pa cekajte malo... lew je individualno bolji napadac od mandze i u svakom drugom klubu bi igra u prvoj, ali nema boljeg napadaca od mandze za bayern... pa od napadaca bayerna se bas trazi ono sta mandzo nudi i sta najbolje radi(skok,gradenje,odvlacenje protivnika i presing u fazi obrane)... sta mislite da ce lew moc pucat s 20-30m kao sad u bvbu ili driblat igrace(i druge stvari u kojima je bolji od mandze), pa bayern tu ima 7-8 igraca koji su bolji i zaduzeni za to... osim toga pa sad lewa CEKAJU 8-9 mjeseci bez prave igre, dok mandzo(ako ne dode do ozljede) moze samo rast u formi dok lew ce imat pad forme zbog neigranja + prilagodba u drugom klubu i pitanje je kakav ce uopce bit u 9. mjesecu kad pocmu prave igre...nebi skodilo malo sagledat vise stvari (pa ovo je kao da se kaze da ce pedro izgubit svoje misto u barci kad bi npr. dosa reus, pa koliko god bia reus bolji od pedra individualno, pedro ce i dalje igrat prije reusa jer je stvoren za barcinu igru i vise ce pridonit barcinoj igri nego reus, a da je u nekom drugom klubu nebi dava ni 30% ucinka koliko daje u barci)

  • Neutralni 15.01.2014.

    Normalno da će produžiti ugovor htjeli ga prodati ili ne.... Produljenjem ugovora mu raste cijena a osobno mislim da za obojicu ima mjesta u Bayernu... Nekad će igrati oba nekad jedan od njih a nekad možda niti jedan ako imaju lošije protivnike pa će biti odmorni i za reprezentaciju.

  • SWEET CHILD 15.01.2014.

    Nebojim se ja za Mandžu, spremio je on Gomeza u Viole a mogao bi i Lewa ubrzo nekamo...! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare