To je to što me zanima!

Rumunjski nogometaš bio s njegovom ženom, on ih snimio!

Ciprian je u hotelu provodio blaženo jutro s ljubavnicom, ali onda ga je dočekalo iznenađenje u liku muža od njegove ljubavnice. Umirovljeni nogometaš je polugol nagovarao muškarca da ugasi kameru...
Vidi originalni članak

Bivši rumunjski napadač Ciprian Marica je u mirovini već četiri godine. Povukao se iz nogometa s 30 godina na leđima, ali i za to vrijeme je ostvario respektabilnu karijeru. Igrao je za Šahtar, Getafe, Stuttgart, Schalke, a ovih dana opet je pronašao svoje mjesto na naslovnicama rumunjskih portala. Doduše, ovaj put mu se smije cijela Rumunjska.

Ciprian je u hotelu provodio blaženo jutro s ljubavnicom, ali onda ga je dočekalo iznenađenje u liku muža od njegove ljubavnice. Umirovljeni nogometaš je polugol nagovarao muškarca da ugasi kameru, ali ovaj je to odbijao i ubrzo je snimku poslao medijima. Sve se to zbilo u kolovozu 2019. godine, ali u javnost je izašlo tek ovih dana. 

Dok su se Ciprianova ljubavnica i njezin muž svađali, bivši rumunjski reprezentativac je mirno odšetao iz hotela kao da se ništa nije ni dogodilo.

Za Rumunjsku je nastupio 71 utakmicu i zabio 25 golova, a umirovio se 2016. godine u dresu Steaue...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 01.05.2020.

    Lоkаlnim mamamа trеba anonimni SEX! Sаmо рoгuка i рitaj dа jebeš! – w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­t︆­o︆­k︆­.︆­c︆­o︆­m

  • crazy mind 30.04.2020.

    zna taj 26 gol biti zaguljen :-)

  • jopet_1 30.04.2020.

    Karleuša

Komentiraj...
Vidi sve komentare