To je to što me zanima!

Runje: Ma neka opet primim tri komada, samo da pobijedimo

Za svaku se utakmicu spremam jednako bez obzira na ime protivnika. Moram priznati da nisam posebno analizirao Izraelce, kaže Runje koji je branio u Tel Avivu prije 4 godine
Vidi originalni članak

U studenom 2006. godine, u kvalifikacijama za Euro u Austriji i Švicarskoj, Hrvatska je na stadionu Ramat Gan u Tel Avivu pobijedila Izrael 4-3. Vedran Runje tu je večer branio, a iako je primio tri gola, po lijepom pamti to gostovanje.

- Neka opet primim tri gola, a da zabijemo četiri. Samo je bitno da pobijedimo - kroz smijeh je rekao golman francuskog Lensa.

Protiv Latvije i Grčke na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. Vedran nije imao previše posla. U Izraelu ga ipak očekuje teška utakmica.

- Za svaku se utakmicu spremam jednako bez obzira na ime protivnika. Moram priznati da nisam posebno analizirao Izraelce. Znam samo da trebam paziti na prekide. U tim situacijama su najopasniji - rekao je 34-godišnji Runje i nastavio:

- U prve dvije utakmice obrana je odigrala dobro. Mislim da će tako biti i ovog puta. Bitno je da proradi napad i da popravimo realizaciju koja nas muči. Valjda će nakon puno pehova i sreća biti na našoj strani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare