To je to što me zanima!

Rusi o Medveščaku: Oni su hrvatsko čudo, koja je tajna?

Činilo se da ne mogu imati nešto egzotično na ledu. Ali čini se kako Medveščak to negira, piše ruski portal Sovsport o velikom uspjehu 'medvjeda' u KHL ligi
Vidi originalni članak

Hrvatsko čudo, koja je tajna uspjeha rookie kluba u KHL-u s najmanjim proračunom u ligi? - naslov je teksta ruskog portala Sovsport koji je posvetio hokejašima Medveščaka.

- S ovom smo zemljom bili povezani jer naši ljudi odlaze na luksuzna ljetovanja na Jadransku obalu. Činilo se da ne mogu imati nešto egzotično na ledu. Ali čini se kako Medveščak to negira. Nakon uspješne turneje po Sibiru momčad s juga je u zoni doigravanja i spremna je za nova iznenađenja - pišu Rusi.

Nakon kratkog predstavljanja Medveščaka Rusi su napravili intervju s trenerom medvjeda Markom Frenchom koji je između ostalog istaknuo kako unatoč dobrim rezultatima još nije dobio ponudu nekog bogatog ruskog kluba.

- Ne još - nasmijao se French te dodao:

- Nakon prve pobjede protiv CSKA 7-1 nanizali smo sedam poraza i bio sam na rubu otkaza. Imao sam puno posla kako bi popravio situaciju. Sada smo na dobrom putu. Ipak, ako želimo u doigravanje, imamo još puno posla.

 
Idi na 24sata

Komentari 20

  • ZlatkoSrdoč 13.12.2013.

    veliko i hrabro srce , koje nose odlični navijači ,najbolji na svijetu to je dobitna kombinacija

  • ziher5 13.12.2013.

    cinjenica da nakon 7 uzastopnih poraza medvescak igr apred punom dvoranom u zagrebu sa publikom koja navija kao da imaju 7 pobjeda da ponese igrace grupe koje sebe nazivaju navijacima tipa bbb a zapravo su huligani kojima je jedini cilj napraviti sto veci nered i boli ih za klub nisu im do koljena

  • strmi007 12.12.2013.

    Igraju srcem

Komentiraj...
Vidi sve komentare