To je to što me zanima!

Rusi objavili "vruću" prepisku Ronalda i atraktivne plesačice

Ruski Sovsport objavio je prepisku plesačice Alene Aleksandrove i nogometaša madridskog Reala Cristiana Ronalda. No nema potvrde da je to njegov pravi profil
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo vraća se Ruskinjama. Barem se tako čini. Ruski Sovsport objavio je prepisku Realove zvijezde i ruske plesačice Alene Aleksandrove.

Dopisivanje s Ronaldom očito je godilo Ruskinji koja je zapravo pokrenula priču o dopisivanju s Portugalcem objavivši sve na društvenim mrežama.

Gostovala je Alena i u TV emisiji i pričala o novom prijateljstvu s nogometašem Reala kojeg je zaludilo njezino "twerkanje" i koji ju je tražio da mu pošalje još koji video.

Njezin odgovor bio je kako mu ne može poslati video. No kako bi ga utješila, napisala je CR7 na pozadinu i poslala mu... No nema potvrde da se radi o pravom profilu Realove zvijezde. Cijelu prepisku pogledajte na ruskom Sovsportu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • istri 06.01.2016.

    toliki novci pa lizati tanjur gde su drugi pljuvali, to nebi ni da je kraljica. ne kupiti jer nije to za kupiti ali bi si nasao ko nije Niko po njoi balijo.

  • Caki_1 04.01.2016.

    Pa nije lud da bi bija sa ovin Sibirski medvidon.Jos jedna straca zeljna publiciteta

  • 03.01.2016.

    Ova ima iz cega prdnuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare