To je to što me zanima!

Rusija golom Zirijanova pokazala Grčkoj put kući

U posljednjoj utakmici drugog kola Europskog prvenstva Rusija je nadigrala Grčku i pobijedila golom Konstantina Zirijanova u 33. minuti
Vidi originalni članak

Ruski "mladi lavovi" morali su se brzo oporaviti nakon poraza od Španjolske, a to su i učinili. Dosadnom europskom prvaku Grčkoj postigli su gol i uspjeli kontrolirati utakmicu do kraja. Tri boda zasluga su Konstantina Zirijanova, koji je u 33. minuti, uz pomoć novog kiksa golmana Nikopolidisa, riješio sva pitanja oko pobjednika. Grčka se oprašta od turnira i neće braniti naslov prvaka, a mnogi misle da je to dobitak za nogomet.
I protiv Rusije pokušavali su nametnuti svoju obrambenu igru, no nije im išlo. Rusi su odigrali vrlo pametno, povukli se nakon vodstva i čekali kontre. Kroz drugo poluvrijeme Roman Pavlučenko je neprestano prijetio, prema golu je zapucao je pregršt puta, no ipak nije uspio osigurati uvjerljivu pobjedu "Zbornaji". U trećem kolu Rusi će se sa Šveđanima boriti za četvrtfinale, dok će Grci odigrati revijalnu utakmicu sa Španjolcima. I vjerojatno napustiti turnir bez postignutoga gola.       

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mayhem26 15.06.2008.

    Toooooooooooooooo nevolim Grčku....Drazi su mi rusi:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare