To je to što me zanima!

Danci prolaze dalje: Tribine su eksplodirale, natrpali su Rusiju!

Prvo poluvrijeme prošlo je dosta mirno, s tek jednim golom koji je došao iz majstorskog udarca Damsgaarda. Imali su tad i Rusi svojih prilika, ali u drugom dijelu - danska dominacija!
Vidi originalni članak

Kakva bajka Danske! Danci su u zadnjoj utakmici skupine svladali Rusiju 4-1 i prošli dalje...

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje nakon utakmice s Češkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Došli su Danci na Euro, nakon pola sata ostali bez glavne zvijezde Christiana Eriksena koji se srušio, proživili pravu dramu, izgubili od Finaca u toj dramatičnoj i čudnoj utakmici. 

SIMON KJAER Danski heroj oglasio se prvi put nakon što je spasio Eriksena: Nitko to nikad neće zaboraviti...

Potom su izgubili i od Belgije, a u zadnju utakmicu ušli su s nula bodova. Otpisali su ih već mnogi, no Danska prolazi dalje!

U 38. minuti zabio je Damsgaard. Maestralno je opalio s 25 metara, pogodio sam kut gola i odveo Dance s vodstvom na pauzu.

U 59. minuti zabija Poulsen, no 11 minuta kasnije Dzjuba vraća Ruse u igru. penalom. A onda - danska rapsodija! U 79. minuti Christensen majstorski opalio s 20 metara, a tek tri minute kasnije Maehle zabija iz kontre za 4-1. Rusi su se tad već potpuno raspali...

Belgija ima devet bodova te je prva nakon pobjede nad Finskom 2-0, a Danska, Finska i Rusija imaju po tri boda. Ipak, Danci idu dalje zbog gol-razlike!

Idi na 24sata

Komentari 95

  • 22.06.2021.

    ovo s navijacima sta se radi je cudo jedno..znaci domacin smije napuniti stadion dok gostujucim navijacima nije ni dozvoljeno uci u zemlju...pa ovo kao da svaka zemlja igra pred svojom publikom i sve regularno...glupost na najjace..nema tu ni p od pravde

  • 08/15 22.06.2021.

    Bio je užitak gledati tu utakmicu. Svaka čast Dancima. A večeras idem rađe u vrt. Nešto sadit...

  • MatijaKezele 22.06.2021.

    Danci objektivno sve 3 utakmice pet puta bolji, ali nije bilo sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare