To je to što me zanima!

Rusima bodovi, Crnogorcima kazna 50.000 € i prazne tribine

Zbog opetovanih prekida izazvanih od strane huligana, utakmica Crne Gore i Rusije registrirana je slavljem gostiju 3-0. Savez je kažnjen i novčano te praznim tribinama
Vidi originalni članak

Ruska nogometna reprezentacija pobijedila je u kvalifikacijskoj utakmici za Euro u Podgorici za "zelenim stolom" te je utakmica registrirana pobjedom gostiju 3-0, odlučila je Uefina disciplinska komisija u utorak, a priopćila danas na službenim stranicama.

Dvoboj na stadionu pod Goricom 27. ožujka bio je prekinut čak triput; prvi put već u prvoj minuti, kad je ruski golman Igor Akinfejev dobio bakljom u glavu, potom na poluvremenu kad je došlo do obračuna navijačkih skupina, te posljednji put u 67. minuti, nakon što su huligani pogodili Dmitrija Kombarova. Sudac Deniz Aytekin tada je definitivno prekinuo meč pri rezultatu 0-0.

Crnogorski nogometni savez (FSCG) kažnjen je i novčano s 50.000 eura, a sljedeću domaću utakmicu u skupini G protiv Lihtenštajna (5. rujna) tamošnja će reprezentacija odigrati bez prisustva navijača. Druga utakmica pred praznim tribinama je uvjetna ponovi li se sličan incident u sljedeće dvije godine.

Ovakvim raspletom nakon pet kola Austrija vodi s 13 bodova, Švedska je druga s devet, dok Rusija sad ima osam. Crna Gora je s pet bodova na četvrtom mjestu, slijedi Lihtenštajn s četiri te Moldavija s jednim bodom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jaimojbratrobeert 09.04.2015.

    Pa neusporedivo je što su Crnogorci radili u odnosu na nas,a ista kazna

  • Glasaj za HSP1861 08.04.2015.

    Ih što smo mi sa balkana napunili kasu Uefi.

  • syn_1 08.04.2015.

    Lol,3-0 za Rusiju jer su gadjali vratara sto i je pravedno. A zasto sudac nije definitivno prekinuo mec izmedju Srbije i Albanije kad su navijaci usli u teren? I jos utakmica registrirena 3-0 za Srbiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare