To je to što me zanima!

Ruska hladnoća odvodi Zenit prema četvrtfinalu

Zbog straha od ozljeda trener Stare dame Claudio Ranieri će na klupi Juventusa sutra protiv Zenita ostaviti sve ključne igrače svoje momčadi
Vidi originalni članak

Prvo su ih dobili u Torinu, potom ih senzacionalno tukli na Bernabeu. A razveseli li se sad Real napokon njihovoj pobjedi, oni u St. Peterburg putuju odmarati momčad. Juventus je osigurao četvrtfinale i Claudio Ranieri nema razloga, a ni namjeru išta riskirati. Alessandro Del Piero, Amauri i Nedved ne da neće započeti utakmicu sa Zenitom nego je vrlo izvjesno da neće biti ni na klupi. Da je proljeće, možda bi još razmislio, ali na ruskoj zimi - nema šanse. Vrlo vjerojatno će na klupi ostaviti i Camoranesija, Buffon još nije spreman i kako sad stvari stoje, madridskom klubu past će mrak na oči u trenutku objavljivanja Juveova sastava. S druge strane, Zenit je kompletan, obranu će ponovno predvoditi naš Ivica Križanac, tako da bi vrlo lako zadnje kolo moglo odlučivati o drugom putniku za četvrtfinale.
Jer ne samo da je ruska momčad kompletna, torinska “desetkovana” nego i oni imaju pregršt problema s ozljedama, tako da nije nemoguće da u Bjelorusiji večeras imaju puno problema. Ivica Križanac kaže da je ambicija treće mjesto. Vrlo lako bi večeras tu ambiciju mogli i ostvariti.

VUKOJEVIĆ U LONDONU TRAŽI ČUDO
Situacija u Arsenalu postala je alarmantna, Arsene Wenger na dobrom je putu da potjera Gallasa i tvrdi kako je večerašnja utakmica početak nove pobjedničke ere. No očito je da Arsenal ima puno problema i da Dinamova pobjeda usred Londona možda i ne izgleda kao baš tolika nemoguća misija. No bez obzira na sve, pobijedi li Vukojevićeva momčad na Emiratesu, bit će to čudo.

Ligu prvaka pratite na našoh usluzi REZULTATI UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 3

  • boško01 25.11.2008.

    prema četvrtfinalu?!haha

  • bez_nadimka 25.11.2008.

    iz kola u kola se otpisuje jjuve ,vidili smo sve kako ste dosad pogađali.FORZA JUVE

  • mato_swe 25.11.2008.

    dobar je koeficijent na Zenit...ali opet nesigurno, bolje staviti 1X na Zenit i Arsenal naravno pobjedjuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare