To je to što me zanima!

Ruski Diego Maradona sletio na Emirates stadion

Vlasnici Zenita od Aršavina zahtjevaju da im isplati određeni postotak iz svog novog ugovora s Arsenalom, što uopće nije uobičajeno
Vidi originalni članak

Nije najskuplji nogometaš zimskog prijelaznog roka, barem ne prema službenim brojkama, no Andrej Aršavin bio je nogometna tema broj jedan u Europi posljednjih mjeseci. Nakon niza nesporazuma i obrata Zenit je svog najboljeg nogometaša Arsenalu prodao za 13.3 milijuna eura.
- Tako oni tvrde, ali za Aršavina su nam platili puno više - izjavio je glasnogovornik Zenita Aleksej Petrov ne želivši otkriti koliko je Arsenal doista iskeširao za ruskog reprezentativca.
Zapelo je nakon što su vlasnici Zenita od igrača zatražili da im isplati određeni postotak iz svog novog ugovora s Arsenalom. Nije poznato kako su klubovi i Aršavin na kraju riješili taj problem.
U prvom obraćanju engleskim medijima novopečeni 'topnik’ nije bio osobito razgovorljiv, valjda previše izmoren od pregovora:
- Samo želim nositi dres s brojem 23 - rekao je.

ENGLEZI TROŠILI NAJVIŠE
Tijekom zimskog prijelaznog roka engleski nogometni klubovi na pojačanja su potrošili 183 milijuna eura. To je debelo iznad potrošnje ostalih europskih nogometnih liga. Zahvaljujući rastrošnosti čelnika Real Madrida engleskom Premiershipu najviše se približila španjolska Primera division sa 55 milijuna eura. Talijanski klubovi daleko su od elite, a na pojačanja su potrošili 30 milijuna eura.
Među klubovima prednjači Manchester City. Iako nisu uspjeli dovesti Kaku i Buffona, za Bellamyja, De Jonga i Bridgea platili su blizu 60 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bepo1606 03.02.2009.

    Pazite se slijećemo a možda i nećemo.Kupili pilota?

  • Bole top 03.02.2009.

    kakav je to glupi naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare