To je to što me zanima!

Ruski gimnastičar (20) javno podržao invaziju na Ukrajinu!? Stavio je zlokobni simbol...

Na njegovim je prsima bilo zalijepljeno slovo "Z" latiničnim pismom, isti simbol koji na sebi nose ruski tenkovi u Ukrajini. Mnogi vjeruju kako je ovim potezom Kuljak poslao podršku svojim sunarodnjacima
Vidi originalni članak

Ruski gimnastičar Ivan Kuljak (20) osvojio je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi, a na dodjeli medalja šokirao je cijeli svijet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da mu je bilo zabranjeno nastupati pod zastavom rodne domovine, Kuljak nije mogao na sebi imati ni obilježja Rusije, no on je ipak uspio pronaći način za podržati svoju domovinu uslijed invazije na Ukrajinu!?

Na njegovim je prsima bilo zalijepljeno slovo "Z" latiničnim pismom, a mnogi vjeruju kako je ovim potezom Kuljak poslao podršku svojim sunarodnjacima u agresiji.

RAT U UKRAJINI Britanci tvrde: 'Rusija namjerno cilja na naseljena područja, ali jako ih usporava snažan otpor'

Što točno predstavlja slovo "Z" nije poznato, no svjetski mediji obilježje na gimnastičaru povezali s ruskim tenkovima, koji također imaju na sebi imaju ispisano slovo "Z". Pojedini izvori tvrde da se to slovo konkretno odnosi na "Operaciju Z", odnosno invaziju na Ukrajini, odnosno kako to Rusi prikazuju - "specijalnu vojnu operaciju".

Da stvar bude kontroverznija, Ukrajinac Ilija Kovtun osvojio je zlato pa je na dodjeli medalja stajao pokraj ruskog gimnastičara.

GOLORUKI NA TENKOVE Ovakve je ljude teško pobijediti JAMES B. FOLEY ZA EXPRESS Bivši američki ambasador u RH: Nakon svega Zapad će Putinu morati dati neki izlaz...  

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Semper Fidelis 07.03.2022.

    20 godina, nadobudni balavac koji nema pojma ni o čemu i ništa ne razumije. Svi smo u tim godinama bili takvi, drčni i nadobudni. Samo što je ovo daleko ozbiljnija stvar od tučnjave u kafiću i sl.

  • 07.03.2022.

    Trebalo mu je zveknut šamarčinu

  • SPALATINO 06.03.2022.

    Ne sičan se tijekom našeg rata poruka podrške iz Ukraine.Na njihovoj sam strani ili da kažem poštenije protiv Rusa ali ima ih fala Bogu pa nek se bore

Komentiraj...
Vidi sve komentare