To je to što me zanima!

Ruski hokejaš uz suspenziju dobio kaznu od 190.000 $: Malkinov potez bio je osvetnički

Važno je napomenuti da ovo nije slučaj u kojem Malkin podiže svoju palicu obrambeno ili refleksno kako bi se zaštitio. Smatramo da je Malkinov potez bio osvetnički i agresivan, objavili su iz NHL-a
Vidi originalni članak

U jedinom susretu večeri u NHL ligi Winnipeg Jetsi su na gostovanju pobijedili Montreal Canadiense sa 4-2 i ostali u igri za doigravanje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jetsi su trenutačno deseti na Zapadu, a Dallas na osmom mjestu ima pet bodova više. Winnipegu je ostalo osam utakmica, a Starsima još deset utakmica, ali niti jedna protiv Jetsa.

Montreal je poveo, domaćin je potom okrenuo rezultat s dva gola u nizu, da bi Canadiensi izjednačili na 2-2. Susret je odlučen u zadnjih 10 minuta kada su Jetsi postigli dva gola za konačnih 4-2.

Za Winnipeg su strijelci bili Adam Lowry, Evgenij Svečnikov, Paul Stastny i Morgan Barron, dok su za goste zabili Joel Armia i Josh Anderson.

Dodajmo kako je zvijezda Pittsburgh Penguinsa Evgeni Malkin suspendirana na četiri utakmice zbog udaranja palicom Marka Borowieckog iz Nashvillea.

- Važno je napomenuti da ovo nije slučaj u kojem Malkin podiže svoju palicu obrambeno ili refleksno kako bi se zaštitio. Smatramo da je Malkinov potez bio osvetnički i agresivan - objavila je liga.

Kazna će Malkina stajati i 190.000 dolara plaće, a novac će ići u Fond za pomoć igračima.

Malkin je ove sezone u 37 utakmica osvojio 37 bodova - 17 golova i 20 asistencija, a u 16 godišnjoj karijeri u dresu Pittsburga upisao je 1.141 bod - 441 gol i 700 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Xyster 12.04.2022.

    I koja je svrha ovog članka? Ali zanimljivo kako svi Rusi uredno igraju u HNL-u i primaju plaće.

  • balki balki 12.04.2022.

    Video?

Komentiraj...
Vidi sve komentare