To je to što me zanima!

Ruski savez podržava huligane: Bravo, dečki! Samo ih tucite!

Ruski političar i jedan od članova izvršnog odbora ruskog nogometnog saveza na Twitteru je napisao: "Ne vidim ništa loše u tučnjavama, bravo naši. Samo tako"
Vidi originalni članak

Zamislite da Damir Vrbanović ili Davor Šuker pohvale hrvatske huligane koji su netom prije preuredili izgled nekog europskog grada i kažu: "Svaka čast, dečki!"

Upravo to napravio je ruski političar Igor Lebedev, prvi čovjek Liberalne demokratske partije, ujedno i član izvršnog odbora nogometnog saveza Rusije.

On ne vidi ništa sporno u huliganskim orgijama na Euru u kojem prednjače upravo divljaci iz Rusije, među kojima ima i četnika.

"Svaka im čast, samo tako nastavite"

- Ne vidim ništa loše u tučnjavama navijača. Zapravo, svaka im čast. Bravo, naši. Samo nastavite tako! Pa 90 posto navijača na utakmice ide samo zbog tučnjave. Naši dečki su stali u obranu svoje zemlje - napisao je Igor Lebedev.

Gaze po glavama navijača

Mali problem je i što su stali na nekoliko glava navijača ostavljenih u lokvama krvi u Marseilleu. Prema zadnjim informacijama, dvojica Engleza su kritično nakon što ih je razularena ruska horda pregazila i iscipelarila. 

Toliko o ruskom "bontonu" u tučnjavama, u kojem navodno ne diraju one koji su na podu. Demantiraju ih desetine brutalnih videa u kojima Rusi napadaju 10 na 1 i cipelare Engleze na podu.

Englezi bez šanse protiv "elitnih huligana"

Na Euro je stigla gotovo prva postava ruskih huligana. 

Englezi, koji su odavno prestali biti prva huliganska sila Europe, ne mogu se nositi s njima pa se povlače. U navijačkim krugovima tvrde kako ovo nije ni blizu ono "najbolje" što Engleska ima od huligana, te da u sukobima s iskusnijim i brutalnijim huliganima iz Rusije Englezi nemaju nikakve šanse.

Rusi su započeli gotovo svaki žešći nered na Euru, a nedavno su objavili kako im je dosta tući Engleze te da se pripremaju za napad na Hrvate, Poljake i Šveđane.

Uefa prijeti: Letjet ćete s Eura!

Uefa je protiv ruskog saveza otvorila disciplinski postupak zbog nereda, rasističkog ponašanja navijača i pirotehnike na stadionu. Protiv engleskog saveza nije otvoren nikakav postupak iako su i njihovi navijači radili probleme u Francuskoj.

Iz Uefe su zaprijetili Rusima da će nakon prvog sljedećeg incidenta biti izbačeni s Europskog prvenstva. To je objavljeno na službenim stranicama Uefe. 

Francuska protjerala ruske huligane

Francuska policija izbacit će iz zemlje 29 ruskih huligana za koje znaju da su sudjelovali u neredima u Marseilleu. Oni se nalaze u prihvatnom centru na francuskoj granici i protjerat će ih iz Francuske.

- Oni predstavljaju prijetnju javnom redu i miru i protjerat ćemo ih - priopćila je francuska policija, koja je u utorak počela antihuligansku operaciju u kojoj su identificirali ruske huligane koji su sudjelovali u napadima na Engleze.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Exterminator 15.06.2016.

    Kladim se da se ekipa iz južnih dijelova Hrvatske koji su inače bili dosta glasni na portalu i prijetili se tu na forumima a trenutno su u Francuskoj sada sprema na obračun sa ruskim huliganima, samo žestoko i tucite se do konačne pobjede ! Navijamo za vas :-)

  • žaba davi rodu 14.06.2016.

    ti rusi su velike pičk..e jaki su kad ih je puno ....!

  • nokia003 14.06.2016.

    Lepo kaze narodna: "Sto se pravis englez"? Rusija nije jedina koja je pravila nerede,englezi su takodje imali veliki udeo u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare