To je to što me zanima!

Ruski show: Dobio žuti zbog prekršaja na navijaču

Vezni igrač Spartaka Radoslav Kovač dugo će pamtiti prvi ovogodišnji moskovski derbi jer je zaradio žuti karton zbog prekršaja na navijaču
Vidi originalni članak

Sve se dogodilo kada je navijač utrčao u teren dok su policajci zaduženi za sigurnost na stadionu spavali. Plavokosi vezni igrač zatrčao se prema njemu kao prema napadaču koji sam juri prema golu, te mu podmetnuo nogu. Brzi Rus pao je na tlo, a sudac Igor Šarkov zbog "oštrog prekršaja" Kovaču dodijelio žuti karton. Više od minutu i pol zabavljali su se navijači na stadionu Lokomotiva, a Roman Pavlučenko iskoristio je trenutak i popričao s izgrednikom. Tada je u stilu američke konjice, koja je bila prepozatljiva po kašnjenju, na mjesto obračuna stigao pospani policajac i mirno ga izveo. Dobro su se zabavili i komentatori utakmice, a kako je sve izgledalo pogledajte sami.

RUSKA PRAVILA

Zbog kontakta s osobom koja nije direktno uključena u igru Kovač je morao odmah biti isključen, a crveni karton morao je dobiti u najmanju ruku zbog oštrog starta s leđa. On, za razliku od suca koji je napravio grešku po kojoj će ga se pamtiti, može biti zadovoljan blagom opomenom iz 73. minute. Pogotovo jer se incident dogodio nakon što je Pavlučenko postigao gol kojim je smanjio vodstvo domaćina 2-0 stečeno u prvom poluvremenu. Spartak je spasio bod u 90. minuti izjednačivši na 2-2 golom 23-godišnjeg desnog napadača Nikite Bazhenova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • M.A.S.H 22.07.2008.

    klasican zuti

  • user_20742 22.07.2008.

    ma lik je simuliro,ocito c. ronaldo fan

  • marko69 21.07.2008.

    a šta ćeš, to su samo pijani Rusi, a što je je, sudac je totalni kreten

Komentiraj...
Vidi sve komentare