To je to što me zanima!

Ruski tenisač pomeo je s terena nemoćnog Novaka Đokovića!

Bio je to Đokovićev prvi poraz nakon 20 uzastopnih pobjeda, te peti poraz u 14 međusobnobnih susreta protiv ruskog tenisača. Medvjedevu je to bila 13. uzastopna pobjeda i treće finale u nizu
Vidi originalni članak

Ruski tenisač Daniil Medvjedev plasirao se u finale ATP turnira u Dubaiju nakon što je u polufinalu pobijedio Novaka Đokovića sa 6-4, 6-4 prekinuvši pobjednički niz srpskog tenisača u ovoj godini.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to Đokovićev prvi poraz nakon 20 uzastopnih pobjeda, te peti poraz u 14 međusobnih susreta protiv ruskog tenisača. Medvjedevu je to bila 13. uzastopna pobjeda i treće finale u nizu. Prošli tjedan je slavio u Dohi, a tjedan dana ranije u Rotterdamu.

Rus je igrao kao uz transu, nepogrešiv i agresivan u igri, Đokoviću nije dao ni promil šanse. Sve je bilo gotovo za tek sat i pol igre. Novak je imao tek jednu break loptu, koju je iskoristio, dok je Medvjedev iskoristio tri od četiri.

U finalu Dubaija igrat će protiv sunarodnjaka Andreja Rubljova koji je u prvom polufinalu porazio Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-3, 7-6 (9).

Rubljov i Medvjedev su do sada igrači šest puta, a Medvjedev vodi 4-2 u pobjedama.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • lukic1991 04.03.2023.

    volim kad đoko izgubi više nego na lotu dobit

  • čovik-s-juga 03.03.2023.

    Stožer mu nije htio dostabiti "bočicu" i poraz je bio neminovan.

  • ante-portas 03.03.2023.

    Jel vikao ma Ivanisevica i glumio da je ozlijedjen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare