To je to što me zanima!

Rutinski posao: Andora se 'izvukla’ sa četiri komada

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska je u Zagrebu 4-0 pobijedila Andoru, koja nije pošteno izašla iz 16-erca, dio Maksimira su uspjeli i uspavati. Ipak, rijetki su otišli nezadovoljni
Vidi originalni članak

Već sutra Andore se nitko neće sjećati. Hrvatska je pobijedila 4-0, rutinski, s tri gola iz prekida, nije se baš umiralo od ljepote. Bilo je ponekad čak i dosadno gledati Andorce kako ne mogu izaći iz svog 16-erca te Križanca i Šimunića kako besposleno stoje kod centra. Čak je i Zorislav Srebrić nekoliko puta zijevnuo.
- A, ne, nije to zbog utakmice, jednostavno sam neispavan - opravdavao se glavni tajnik. U Maksimiru bilo još “neispavanih.”
- Četvorka je OK. Bili bismo oduševljeni da je šest ili sedam, ali bilo bi i loše da je manje od tri. Moglo je biti i više, ali nema veze, ovo je dobar kraj ovog dijela kvalifikacija - rekao je Slaven Bilić hvaleći agresiju i pristup svojih igrača, naglašavajući da je bilo teško probiti andorski bunker.
U tom trenutku na mješavini španjolskog i valjda mandarinskog obratio mu se jedan mlađi novinar. Kad je vidio zbunjeno Bilićevo lice, prebacio se na hrvatski.
- Ma, htjeli smo izvesti performans, ali zapravo smo vas željeli pitati nosite li Converse cipele, jer ste njihov maneken.
Bilić je u čudu gledao, digao se i uz smiješak otišao, a onda još malo popričao s tim mladim novinarom, koji je poslije rekao da mu je večer bila dosadna, pa je samo želio malo razbiti monotoniju.
Važniji je od Andore bio rezultat Bjelorusija - Engleska (1-3).
- Nadali smo se remiju, ali sad smo barem vidjeli da se u Minsku može dobro igrati. Mi sad imamo puno vremena do Ukrajine u lipnju, još ne razmišljamo o toj utakmici pa ni o Bjelorusiji, važno je samo da se nitko ne ozlijedi - rekao je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • rebelde 16.10.2008.

    Ne ložite se! Pa nije Andora Engleska, ni Italija, ni Brazil...

  • slavonac 91 16.10.2008.

    di su sad ovi što su razapinjali bilića što petrić nije igrao u ukrajini,jel jučer šta napravio??(nepada mi na pamet omalovažavat petrića al valjda bilić zna kako postavit ekipu)!!!!

  • velika_maza 16.10.2008.

    Dobro smo igrali....jos samo da vratimo onu igru koju smo igrali...i jos nam dode dudu....ma niko nam nemoze onda stat na put....samo moramo vratit ono sto smo imali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare