To je to što me zanima!

Ruud nahvalio Marina Čilića i dodao: Rafa, oduvijek si mi idol

Nisam počeo dobro, ali Marin je igrao sjajno. Bio sam previše defenzivan, a u drugom sam napravio break i onda igrao možda i najbolji tenis ove godine, rekao je Norvežanin nakon meča
Vidi originalni članak

U drugom polufinalu Roland Garrosa osmi tenisač svijeta Casper Ruud slavio je protiv Marina Čilića sa 3-1 u setovima i izborio svoj prvi finale na Grand Slam turnirima. U nedjelju će igrati protiv neprikosnovenog kralja zemlje Rafaela Nadala. 

Nakon završetka meča Marin je odjurio svlačionicu, a mikrofon je u ruke dobio Norvežanin koji je nahvalio najboljeg hrvatskog tenisača.

FOTO: NEVJEROJATNO Prekinuli su polufinale Roland Garrosa, djevojka se zavezala za mrežu: Imamo još 1028 dana

Prvi finale Grand Slama?

- Igrao sam sjajan meč. Nisam počeo dobro, ali Marin je igrao sjajno. Bio sam previše defenzivan, a u drugom sam napravio break i onda igrao možda i najbolji tenis ove godine. Dobro sam servirao i presretan sam izvedbom - govorio je Ruud, kojem je publika skandirala.

Što je bio recept za pobjedu?

- Marin obično igra brzo i jako udara loptu, servirao je dobro i dolazio na mrežu, shvatio sam da moram udarati kontru, ići na brže udarce. Promijenio sam taktiku nakon prvog seta i podigao nivo igre.

PRAVA ŠTETA Prižmić bez juniorskog finala

Nedjelja i finale protiv Rafaela Nadala?

- Kad sam bio mlađi, puno sam plakao i bio sam jako negativan. Ali odrastao sam i sazrio s godinama. Gledao sam Rafu, čovjeka protiv kojega ću igrati u finalu. On je savršen primjer igrača kako se ponašati na terenu. On mi je idol cijeli život.

Imaš kuću i na Mallorci, sad ideš na Rafu?

- On je zadnji igrač od velike trojke protiv kojega nikad nisam igrao. Vrijedilo je čekati, bit će to poseban trenutak za mene, a nadam se i za njega. Ipak će igrati protiv studenta iz svoje akademije. Nadam se da će biti zabavno.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Gledam te 04.06.2022.

    Nije Marin lik za nešto veliko

  • Andjelica 03.06.2022.

    Ma dajte najte igrao je ocajno

  • CastingCrouch 03.06.2022.

    nema mi boljeg nego kad je 40:40 smash lopta i zakuca je u mrezu, pa iron lady bi je zakucala da je ovaj ni ne vidi kamo je prosla

Komentiraj...
Vidi sve komentare