To je to što me zanima!

Ruud van Nistelrooy postat će trener mladih napadača PSV-a

Zaista se radujem novom poslu u PSV-u. Tamo ću moći pomoći mladim napadačima da maksimalno iskoriste svoj potencijal, rekao je Van Nistelrooy
Vidi originalni članak

Legenda PSV-a i Manchester Uniteda Ruud van Nistelrooy se nakon zavidne karijere okreće trenerskom poslu. Nizozemac je za PSV upisao 62 gola u samo 67 ligaških utakmica nakon čega ga je kupio United. U Manchesteru je zabio 95 golova u 150 nastupa u Premier ligi da bi ga, zatim, kupio Real. Ruud je za 'kraljeve' u 68 utakmica postigao 46 golova.

Van Nistelrooy je karijeru završio u Malagi 2012., a 2014. godine je prihvatio posao pomoćnog trenera nizozemske reprezentacije. Kao i većina velikih nogometaša, i Van Nistelrooy je odlučio nogometno znanje prenijeti na mlađe nogometaše. Tako je postao trener mlađih uzrasta PSV-a. Trenirat će napadače, a znamo da se ne ostaje samo na tome. Možemo očekivati da će u skorijoj budućnosti Nizozemac preuzeti neki od prvoligaških klubova.

- Zaista se radujem novom poslu u PSV-u. Tamo ću moći pomoći mladim napadačima da maksimalno iskoriste svoj potencijal - rekao je Van Nistelrooy.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 04.02.2016.

    legenda

  • Cules 04.02.2016.

    ako će ga dobro slušat psv bi mogao izbacivat kvalitetne napadače u skorije vrijeme =)

  • tomislav22 04.02.2016.

    Koja je to gol mašina bila....taj ne prašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare