To je to što me zanima!

Ružan incident na tribini: Otac BiH tenisača umalo se potukao

Damir Džumhur prigovarao je sucu da ga vrijeđaju s tribina, a u sve se uključio i njegov otac koji se naguravao s gledateljima te je sve prijetilo da se pretvori u fizički obračun
Vidi originalni članak

Najbolji BiH tenisač Damir Džumhur izgubio je sinoć u prvom kolu Olimpijskih igara od Dudija Sele 2-0 u setovima, no poraz od Izraelca nikako nije glavna priča u ovom slučaju.

Naime, meč je obilježio jedan ružan detalj koji nikako nije u skladu s duhom Olimpijskih igara. Damir je kod rezultata 4-6, 2-1 za Selu prišao glavnom sucu i rekao kako ga netko s tribina konstantno vrijeđa na nacionalnoj osnovi.

Sudac mu je odgovorio da nije čuo ništa slično te da nastavi igrati. No BiH tenisač odlučio je da neće nastaviti dok sudac ne izbaci spomenute gledatelje s tribina. I taman kada se sudac ponadao da je riješio neugodnu svađu, incident je postao još sramotniji.

Damir je najprije počeo prijetiti nekome u gledalištu, a onda se uključio i njegov otac na tribinama. On je čak i krenuo u fizički obračun s gledateljima pokraj sebe te je nakon naguravanja umalo došlo do tučnjave, a svom je sinu poručio da ne nastavi s igrom dok sve ne potjeraju.

Situaciju je nakon toga smirio sudac i meč je nakon nekoliko minuta mogao biti nastavljen.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • lugwig 09.08.2016.

    Koliko sam ja uspio čut mali se buni jer su mu vikali buuuuuuuu kad se spomenulo BiH i da je to na nacionalnoj osnovi zbog toga sto je Bosna vecinom muslimanska zemlja, i da ga to vrijeda iako on sam nije musliman. Iskreno mislim da buuuuuu nije uvreda na sportskim borilistima nego pokazivanje za koju stranu navijas. Eventualno mu moze proc zbog toga sto su ipak olimpijske igre koje simboliziraju zajednistvo !! Sveukupna scena, a moš ti sa balkana, ali balkan iz tebe... !!!!!

  • montello 07.08.2016.

    ružna slika za sport

  • Soliterba 07.08.2016.

    trebao je izac s terena i sazvat pressicu.... i onda mu pred tv rec sta ima za rec

Komentiraj...
Vidi sve komentare