To je to što me zanima!

Ružna ozljeda! Pogledajte kako izgleda gležanj Nikole Kalinića

Odmah u prijenosu derbija režiser je pokazao krvavu čarapu našeg napadača, ali i uz to u Italiji su se pojavile glasine da je Kalinić 'simulirao' da bi izbjegao Fiorentinu, svoj bivši klub
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativni napadač Nikola Kalinić (29) doživio je tešku ozljedu na milanskom derbiju protiv Intera nakon što mu je stoper 'nerazzurra' Milan Škriniar kramponima ušao u gležanj. Kalinić je šepajući napustio travnjak, a zamijenio ga je mladi Patrick Cutrone.

Odmah u prijenosu derbija režiser je pokazao krvavu čarapu našeg napadača, ali i uz to u Italiji su se pojavile glasine da je Kalinić 'simulirao' da bi izbjegao Fiorentinu, svoj bivši klub iz kojeg je ove sezone prešao u Milan, u sljedećem kolu.

VIDEO Perišiću poništili gol, ozljeda Kalinića: Milan prošao u Kupu

Na fotografiji se jasno vidi da je start Škriniara bio nemilosrdan i da će Kalinić sada pauzirati minimalno tjedan dana dok oteklina ne splasne. A nakon što se vrati opet će, na sreću ili nesreću Milanovih navijača, stati u vrh napada slavnog talijanskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • argument73 31.12.2017.

    vjerojatno je povrijedjen...,ali mi smijesan ovaj dokaz...kako znamo da je ovo noga od doticnog...naseg kalinica...fotke zgloba su odvojene od njegovog ostatka tijela...🤔

  • Fenix 30.12.2017.

    Pokazite neka krvave ruke nekog tko radi na bausteli za 3000 kuna. Avaj bez imalo mozga zaraduje milione i sto sad ???? Trebamo ga zaliti ili stvorit u svetca. Jadno moje novinarstvo !!

  • jakolishe 30.12.2017.

    jeee nemam zbilja drugog posla nego gledati i citati o gleznju nekog lika :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare